Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Firebrand afslører vinderen af Free Training for Life

leave a comment »

Tilbage i marts måned lancerede vi vores Free Training For Life Lodtrækning. Præmien var ubegrænset adgang til hele vores portefølje af uddannelses- og certificeringsprogrammer, for livstid.

Syv måneder og flere end 18.000 deltagere senere, er tiden kommet. Vi er glade for endelig at kunne bekendtgøre vinderen, som måske en dag vil sætte verdensrekorden i at være den mest certificerede person nogensinde..

Og vinderen er…

Tillykke til Joseph Guthrie!
Joseph er slutbruger supporter hos The Cloud, i St Albans i Storbritannien. Fra nu af, kan han deltage på ligeså mange Firebrand Training kurser og eksamener som han har lyst til,  gratis resten af sit liv.

Da vi talte med ham, fortalte Joseph hvordan det føltes at vinde og hvad hans planer er som vinderen af alle de kurser, man overhovedet kan forestille sig.

Firebrand: Hvordan reagerede du på at have vundet?

Joseph: “Jeg kunne ikke fatte at jeg havde vundet Free Training For Life. Det tog mig hele weekenden at vænne mig til det. Det var en blanding af eufori, spænding og ren vantro. Da jeg så begyndte at forstå det og fatte, hvor stort det er at have vundet, var jeg bare ekstremt glad og så glæder jeg mig selvfølgelig til at komme i gang. ”

Firebrand: Hvad betyder det for dig at have vundet FTFL?

Joseph: “Jeg vil gerne være på direktørniveau om  10 år og Firebrand har givet mig en fantastisk mulighed for at gøre det muligt. Resten er op til mig selv.”

Firebrand: Hvilket kursus vil du tage først og hvorfor?

Joseph: “Det første kursus jeg vil tage er CEH, Certified Ethical Hacker kurset. Det er noget, sm jeg altid gerne har ville tage. Ligesom i Star Wars, er der en lys side af Kraften og en mørk side. Etisk Hacking er den lyse side og det vil jeg gerne vide mere om.

CEO for Firebrand Training Global, Robert Chapman fortæller: “Free Training For Life er stormet over Europa med over 18.000 deltagere, fra 24 forskellige lande. Lodtrækningen har været fantastisk populær og den har vist, hvor stor tørsten er efter kurser og kvalificering i Europa. Vi glæder os meget til at Joseph bliver stamgæst på vores træningscentre. Hvor mange certificeringer kan han tage i løbet af det næste år? Det er op til ham – dørene til Firebrand er åbne.”

Tusind tak til alle som deltog – vi håber at få mulighed for at byde velkommen på kursus alligevel.

Vi opdaterer selvfølgelig bloggen med nyt om Josephs bedrifter – Følg os på Linkedin eller hold øje hér.

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 13, 2013 hos 11:49 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: