Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hold din it-infrastruktur enkel

leave a comment »

Mange små virksomheder lægger en stor indsats i opsætningen af en it-infrastruktur , der er nem at administrere, forstå og vedligeholde. Men uden regelmæssig kontrol og overvågning, kan strukturen hurtigt blive stor, langsom, kompleks og problematisk. For at undgå den frustration og de stigende administrationsomkostninger, der følger med en infrastruktur der er ude af kontrol, er det værd at tænke over regelmæssig revision og at holde det simpelt.

Overvej følgende punkter for at opretholde en effektiv it-infrastruktur :

Send gamle servere på pension
Du ville blive overrasket over at vide, hvor mange virksomheder der lader gamle servere køre, selv når de bliver helt irrelevante for infrastrukturen . Det kan være praktisk at løse problemer med mere hardware, men overvej brugen af ​​eksisterende hardware, før du gør det. En reduktion i antallet af servere vil spare din virksomhed tid , kræfter og penge.

Reducer applikationer
Det er nemt at miste overblikket over alle de applikationer, der kører på din infrastruktur og så kommer chokket: Du har for mange ting kørende, der volder dig stigende omkostninger og kompleksitet . Revider alle kørende programmer, og se, hvilke der er afgørende, og hvilke der kan erstattes af eksisterende alternativer. Det kan nemt gøre en kolossal forskel.

Kabelføring
Kabelføring får ofte for lidt omtanke, hvis nogen overhovedet . Men det er mere vigtigt end du tror . Forestil dig, at du skal installere nye servere og enheder og pludselig er dit data center blevet en labyrint af kabler. Dit IT team vil få en kamp med vedligeholdelse og afklaring af potentielle problemer.

Flyt til skyen
Den nemmeste måde at holde it-infrastrukturen enkel er ved at få nogle andre til ar tage sig af det. Flytter du alt skyen vil du tage en byrde fra dine skuldre, men du kan også nemt få en ny. Det er værd at forske lidt i, hvordan cloud computing kan hjælpe dig bedst.

For yderligere information , se for eksempel Modern infrastructure

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 17, 2013 hos 11:00 am

Lagt i Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: