Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Firebrand slår endnu en rekord og bliver Top 5 Gazelle Prisvinder

leave a comment »

Gazelle-2013_gennemsigtighed

Firebrand Training i Norden er med en vækst på 1430% siden 2009 årets Gazelle vinder på Sjælland.

Firebrand er rekordbrydende på adskillige områder. Blandt mange andre priser, er Firebrand de seneste 3 år i træk, som den første og eneste partner nogensinde blevet belønnet med prisen som Årets Learning Partner af Microsoft Danmark.

Men hvad er det vi kan? Først og fremmest har vi et produkt som udfordrer markedet på adskillige parametre og gør en forskel på bundlinjen for kunderne. Vores kunder sparer både tid og penge, ved at vælge vores kurser og med Gazelle prisen, er det bevist at det er en vindende kombination, også på den lange bane, siger Adm. Direktør Frank Højgaard. ”Vi flytter holdninger til hvordan ”man” gør tingere, og der er ingen tvivl om at det er vores blanding af ambition, mod og grundighed der skaber resultaterne for vores kunder og vinder priser til os”

Derudover har vi øjnene på bolden. Frank Højgaard fortæller: ” Vi skal nå 100 millioner Dkk i omsætning og vi vil ha´ en arbejdsplads, som man glæder sig til at komme på. De to mål er uden for diskussion, det ved alle på kontoret og det står vi sammen om”. Frank Højgaard fortæller videre, ”Vi er rigtig stolte af at have skabt nye arbejdspladser og bæredygtig vækst i en krisetid. Siden vi startede virksomheden her i Norden har vi årligt fordoblet antallet af medarbejdere og der er intet, der tyder på at væksten stopper hér”. Firebrand Training udvider i de kommende år med flere kontorer i Sverige og udvider også endnu en gang kapaciteten på det Nordiske Kursuscenter ved Helsingborg. Som Frank siger ” Vi tror på vores instinkter og vores produkt og vi er ikke dem der hviler på laurbærene”

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 9, 2013 hos 10:51 am

Lagt i Awards

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: