Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Lær PMP Gratis – 8 . Project Quality Management

leave a comment »

Det er onsdag igen, og det betyder, at det er tid til lancering af det nyeste modul i vores gratis PMP kursus på vores nye selvstudium platform Learn. I sidste uge tog vi et kig på Cost Management og hvordan man sikrer, at et projekt leveres på budget, gennem en effektiv planlægning, budgettering og kontrol af omkostningerne. Du kan se alle modulerne her på Learn

Denne uge bevæger vi os ind i Project Quality Management verdenen.

Hvad er Projekt Quality Management ?
Når man bygger kravsspecifikation til et projekt, er det projektlederens opgave at planlægge ud over det tidspunkt , hvor et projekt / produkt er leveret (tid) , og hvad der specifikt er blevet udviklet (anvendelsesområde) . De skal også have en plan på plads for kvalitet, kendt som projekt kvalitetsstyring.

PMI definerer kvalitetsstyring som den proces, der “sikrer, at projektet opfylder dets krav, eller gør, hvad det forventes at gøre. ”

Hvad er dækket i Project Quality Management?
Når du arbejder dig gennem modulet, du vil dække følgende områder :

8.1 – Plan Quality Management
Afdæk den proces, hvorigennem du identificerer de kvalitetsstandarder , der vedrører dit projekt, og hvordan de kan opfyldes. Det vil dække PMI kvalitetsmålsprincipper og en række andre kvalitets metoder. Derudover vil du lære alle de værktøjer og teknikker du skal bruge for at planlægge kvalitetssikring.

8.2 – Udføre kvalitetssikring
Få styr på processen med at revidere kvalitetskrav og associerede resultater fra kvalitetskontrol målinger. Det vil sikre, at de korrekte operationelle definitioner og kvalitetsstandarder bliver anvendt gennem hele projektet.

8.3 – Kontrol Kvalitet
Lær alt om hvordan man kan overvåge bestemte projektresultater og sikre at de opfylder de relevante kvalitetskrav og samtidig identificere måder til at fjerne årsagerne til utilfredsstillende resultater, der kan opstå i løbet af projektet .

Hvad bliver det næste ?
Her er nogle vigtige datoer for de kommende lanceringer.

9. . Project HR Management – Mandag 21 oktober
10. . Project Communications Management – Mandag 28 oktober
11. . Project Risk Management – Mandag 4 november
12. . Procurement Management – Mandag 11 november
13. . Stakeholder Management – Mandag 18 november

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 16, 2013 hos 9:49 am

Lagt i PMP

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: