Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Dagbog fra Sharepoint – Del 2

leave a comment »

Peter Malling fra “Red Barnet” er lige nu på Sharepoint kursus hos Firebrand og han sender os små opdateringer, når han kan. Nu begynder de for alvor at fordybe sig:

Peter skriver hér til morgen:

SharePoint kurset her er sammensat af to kurser: Sharepoint Server Core Solutions og SharePoint Advanced Solutions.

Undervisningen er sammensat af moduler med hver sit specifikke tema. Den første dag handlede mest om opsætning af SharePoint farme – noget som vi almindelige dødelige aldrig vil få brug for i virkeligheden, men det er pensum til eksamen, så derfor bliver der brugt en del tid på det.

I går var der flere af emnerne, som adresserede en kørende SharePoint installation, og hvordan man administrerer den. Bl a omhandlede ét af modulerne user profiles, det er særdeles aktuelt for os. Men også taxonomier, managed metadata og authentication, herunder trust mellem flere farme og authentication. Vi arbejdede også med authorisation, altså rettighedsstyring.

Vi fik så også testeksamener på de to certificeringer, og jeg må sige, at mange af os blev noget overraskede over, hvor svære de egentlig er. Men nu må vi se – der er mulighed for at gemme sine test vouchers og tage dem på et senere tidspunkt, hvor man måske har fået læst lidt mere på materialet. Spørgsmålet er, om man får det gjort, når man først er hjemme igen.

Har du endnu ikke set Del 1 kan du se den hér

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 30, 2013 hos 7:28 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: