Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Microsoft Dynamics CRM 2013 – fokus på sociale netværk

leave a comment »

Idag er den nye Microsoft Dynamics CRM 2013 blevet lanceret. Den nye version byder på en række nye funktioner og muligheder, men det mest spændende nyhed er absolut den nye Social Insights funktion.

Som et resultat af det nye partnerskab med InsideView , tilbyder CRM 2013 ekstraordinære muligheder for sociale interaktioner. Bill Patterson, Senior Director for Produkt og strategi med Microsoft Dynamics, beskriver det således: ”Det er første gang, vi har tilbudt et partnerskab som dette indenfor vores CRM -platform.” Den nye social Insights funktion giver brugere real -time virksomheds- og kontaktoplysninger fra 30.000 kilder og “kombinerer forretningsmæssig kundeinformation med mere relationsorienterede indsigter. ”

Umberto Milletti , administrerende direktør for InsideView , tilføjede, at brugerne nu vil være i stand til at bruge data fra hele deres netværk af forbindelser, ikke kun de oplysninger der er i deres Microsoft Dynamics CRM-system. Han forklarede, at disse forbindelser “kunne være mennesker, du er forbundet til på LinkedIn eller Facebook eller folk, du kender tidligere job”. Personlige kontakter kan synkroniseres ind i CRM-systemet ved at klikke på ikonet på din personlige widget side.

Udover de nye funktioner, som kommer fra InsideView, kan den nye Microsoft Dynamics CRM release også tilbyde brugerne nye skabeloner med foruddefinerede og konfigurerbare processer til en række specifikke brancher, såsom manufacturing, finans eller event management og løsningssalg .

Ifølge Bill Patterson, har Microsoft lagt stor vægt på at forenkle brugerens oplevelse med CRM 2013. Hvis du vil vide mere om den nye brugeroplevelse, kan vi anbefale følgende video:

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 31, 2013 hos 9:22 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: