Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Dagbog fra Sharepoint – Del 3

leave a comment »

Peter Malling fra “Red Barnet” har netop afsluttet sit Sharepoint kursus hos Firebrand og der var både Xbox og Sharepoint farme på programmet:

Peter skriver:

Så er mit Firebrand kursus i SharePoint 2013 ved at lakke mod enden. Vi hygger os her den sidste aften med at spille Xbox og drikker cola.

Det har virkelig været et udbytterigt kursus. Jeg savnede en grundig gennemgang af SharePoint 2013, da jeg arbejder med denne platform til daglig. Min anvendelse er mest på det forretningsmæssige plan, og da en del af pensum på kurset her er ret servernært, og det går rigtig stærkt, har jeg måttet holde tungen lige i munden. Selvom jeg aldrig kommer til at sætte en SharePoint farm op, har det alligevel været nyttigt at lære, hvordan man gør det, da det giver en helt anden forståelse af den teknologi, man arbejder med.

Men vi har også været igennem en omfattende gennemgang af funktionaliteten i SharePoint 2013, herunder forskellene fra SharePoint 2007/2010. Og der er mange!

Udover selve undervisningen giver det naturligvis også en særlig oplevelse at være sammen med en gruppe folk, som alle arbejder hårdt og seriøst på at tilegne sig viden om SharePoint. Der har været masser af gode snakke på et kvalificeret grundlag om styrker og svagheder i SharePoint. Om hvad man kan og hvad man ikke kan. Og fordi underviseren havde sådan et vidensmæssigt overskud, kunne han komme med sikre og autoritative input til stort set alt.

Det har været en stor oplevelse og en ubetinget fornøjelse at deltage på dette kursus. De har vekslet mellem gennemgang (følger Microsofts slides tæt, men hele tiden suppleret med undervisers hands-on erfaringer og demonstrationer i et live-miljø), labs (praktiske øvelser ved virtuelle pc’er) samt selvstudier (vi fik udleveret 4 bøger, som man egentlig skulle læse om aftenen, men det havde jeg nu ikke rigtig overskud til).

Alt i alt et virkelig glimrende kursus, som har klædt mig rigtig godt på til mit videre arbejde og givet mig en masse ideer til hvordan vi hos Red Barnet kan anvende SharePoint til at styrke vores videndeling og samarbejde.

 

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 4, 2013 hos 8:43 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: