Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Årets Microsoft Learning Partner 2013 (!!!)

leave a comment »

mpn_partner_Vinderbanner_2013_Learning_300ppiLige da vi troede, at det ikke kunne blive vildere, blev vi i aftes udnævnt til Learning Partner of the Year af Microsoft Danmark for 4. gang!.

Det er aldrig sket før, at en Microsoft Learning Partner vinder prisen 4 gange i træk, og vi føler os uhørt glade og stolte over igen at bryde grænser for ”hvad man kan”.

Sidste år vandt vi prisen for 3. gang (det var også en rekord på dét tidspunkt) og selvom vi dagligt arbejder for at overgå vores egne og kundernes forventninger, er det alligevel udover vores vildeste fantasi at få denne prestigefyldte pris for 4. gang.

I øvrigt har 2013 i det hele taget været meget spændende for os. I år er vi også blevet udnævnt til årets Gazelle vinder på Sjælland med en vækst på 1430% siden 2009.

Men hvad er det vi kan? Først og fremmest har vi et produkt som udfordrer markedet på adskillige parametre og gør en forskel på bundlinjen for kunderne. Vores kunder sparer både tid og penge ved at vælge vores kurser, siger Adm. Direktør Frank Højgaard. ”Vi flytter holdninger til hvordan ”man” gør tingere, og der er ingen tvivl om at det er vores blanding af ambition, mod og grundighed der skaber resultaterne for vores kunder og vinder priser til os

Siden 2009:

  • Er vi blevet udnævnt af Microsoft til Årets Learning Partner 4 år i træk: 2010, 2011, 2012 og 2013. Som den første og eneste partner nogensinde!
  • Har vi øget vores kapacitet med 4 gange så mange undervisningslokaler
  • Har vi femdoblet antallet af værelser på Uddannelsescentret
  • Er vi blevet 3 gange flere mennesker til at servicere vores kunder

Selvom vi er blevet større, er vi stadig venlige og grundige i alt, hvad vi foretager os og igen i 2013 stiger både beståelsesprocenter og andelen af tip top bedømmelser fra vores kunder.

Vi takker mange gange for tilliden fra kunder og partnere og vi glæder os meget til de næste mange år.

Læs mere om forskellen på os og de andre, på vores blog på følgende link: https://blog.firebrandtraining.dk/2013/08/14/fa-kurser-til-at-virke-en-eksamen-ad-gangen/

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 22, 2013 hos 7:59 am

Lagt i Awards

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: