Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Microsoft Jump Start – Lær , konkurrer og bliv certificeret

leave a comment »

Teknologisk udvikling går stærkt, og det stopper aldrig, så hvis du vil være en succes , må du blive ved at lære. Microsoft understøtter løbende læring gennem Microsoft Virtual Academy ( MVA ) . MVA er gratis online-undervisning og selvstudie materiale til hundredvis af kurser på 11 forskellige sprog. MVA´s mission er “at hjælpe udviklere, IT-professionelle og studerende på videregående niveau med at lære om den nyeste teknologi , opbygge deres færdigheder og fremme deres karriere.”

Som MVA medlem vil du optjene point og opnå forskellige niveauer af badges og status, mens du konkurrerer med andre. Men hvis du ønsker at bruge dine personlige læringsmål som benchmark, kan du også gøre det med dit dashboard , der hjælper dig med at spore dine fremskridt .

Kom godt på vej mod en MCSD med Jump Start
For at maksimere din online lærings oplevelse leverer MVA en serie af live- arrangementer, herunder Jump Start træning og MVA live Q & A -sessioner, hvor du kan interagere med eksperter og medstuderende over hele verden .
Hvis du er til kodning og opbygning af apps , eller du er interesseret i projektledelse ved hjælp af Microsoft Visual Studios 2012 produkter, har vi gode nyheder til dig, med MVA kan du nu begynde at forberede dig til følgende certificeringer :

MCSD: Windows Store Apps using HTML5

MCSD: Windows Store Apps using C#

MCSD: Application Lifecycle Management 

Det er spændende at bygge apps og nu kan du få to af de mest værdifulde certificeringer for udviklere der er interesserede i at skabe fantastiske apps ved brug af HTML5 eller C #. Vælg din sti og se de tilsvarende Jump Start træninger, hvor eksperter tager dig gennem alt hvad du behøver at vide. Når du har set dem alle, er du godt på vej til at tage dine eksamener og blive certificeret.

Hvis du er interesseret i noget helt andet og du hellere vil have en MCSD i Application Lifecycle Management vil Jump Start hjælpe dig med det også. Se sessioner med Anthony Borton og Steven Borg og forbered dig til at bestå din eksamen .

Hvis du ønsker at lære mere om MCSD certificeringer – besøg vores hjemmeside hér.

Reklamer

Written by Firebrand Training

december 3, 2013 hos 7:55 am

Lagt i Microsoft

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: