Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Microsoft opdaterer Partner programmet!

leave a comment »

Microsoft besluttede for nylig at ændre tidsplanen for de ændringer til Partner programmet, som blev annonceret på Worldwide Partner Conference (WPC) i juli 2013. Ændringerne sker på baggrund af feedback fra partnere der ønsker mere tid til at forberede sig til Cloud, skriver Julie Bennani, General Manager, Microsoft Partner Network  på digitalwpc.com

Hvad ændres og hvornår?
Der er sket en opdeling af de ændringer, der blev annonceret på WPC i to programændringer I 2012, een i februar og den næste i Q3 2014. Hvordan du bliver påvirket afhænger af dit partnerskab og din forretningsmodel.

Ændringer i februar 2014

  • Ensrettede      interne burger rettigheder til Microsoft cloud services: Som det er nu, er det udelukkende medlemmer af cloud incubation programmer som (Cloud Essentials, Cloud Accelerate, etc.) der har interne brugerrettigheder til Microsoft cloud services som Office365, Windows Intune, Azure og CRM Online. Det ændres i februar 2014, sådan at alle kompetencepartnere eller abonnenter til Microsoft Action Pack får Cloud Internal Use Rights (IUR).
  • Cloud Essentials udgår: I forbindelse med lancering af det nye Microsoft Action Pack, udgår Cloud Essentials programmet. Du vil ikke kunne tilmelde dig Cloud Essentials i 2014.  Cloud IUR rettigheder for nuværende Cloud Essentials partnere vil fortsætte indtil 30. juni 2014 – på det tidspunkt skal alle overgå til det nye Microsoft Action Pack eller bruge Cloud IUR.
  • Ny Intelligent Systems kompetence: Der lanceres en ny kompetence indenfor device-and services kaldet Intelligent Systems. Ifølge Gartner er Microsoft positioneret stærkt på dette område og for at hjælpe partnere med at skabe sig et marked med de nye muligheder er den nye kompetence blevet lanceret.
  • Digital Marketing kompetencen bliver til Digital Advertising: Sidste år blev Digital Marketing kompetencen modificeret til at passe til bureauer og reklame partnere. Digital marketing er så siden blevet vurderet til at      være en vildledende betegnelse, så for at skabe klarhed og fokus ændres navnet og kompetencekravene opdateres.
  • Application track for Collaboration & Content kompetence: Mange solution kompetencer har fået et application track som giver partnere mulighed for at kvalificere sig via en testet applikation og ikke via en akkrediteret person.
  • Opdateringer til krav: Der kommer flere opdateringer til eksamener,  akkrediteringer og ansøgningskrav. Al information er endnu ikke offentliggjort, men kontakt os for at holde dig opdateret om, hvordan det påvirker dig. Ring til Jacob på 78 77 29 10.

Vil du vide mere?

Følg vores opdateringer på Linkedin og kontakt gerne Jacob direkte på telefonnummer 78 77 29 10 eller jdavidsen@firebrandtraining.dk

 

Reklamer

Written by Firebrand Training

december 12, 2013 hos 9:27 am

Lagt i Microsoft

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: