Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

ISACA´sTech trends og anbefalinger for 2014

leave a comment »

Det nye år er her og vi må være forberedt på alt, hvad det kan bringe. Ifølge den globale non-profit it-forening ISACA , vil IT -og cyber- sikkerhedsfolk blive nødt til at skifte gear for at kunne håndtere de udfordringer 2014 vil bringe, især indenfor sikkerhed, databeskyttelse og Big data.

“Forandringshastigheden i 2014 vil lægge stort pres på IT folk, der både skal håndtere IT-trusler og på samme tid levere værdi til virksomheden. Men det er også en chance, hvor it-afdelingen får mulighed for at agere som strategisk partner for ledelsen i forhold til disse spørgsmål og muligheder” siger Bhavesh Bhagat , CISM , CGEIT , administrerende direktør for EnCrisp , medstifter af Confident Governance og medlem af ISACA´s nye ”Emerging Business and Technology Comittee”.

ISACA´s Top 5 Tech anbefalinger for 2014

Forbered Privacy 2.0
Holdninger til databeskyttelse vil sikkert ikke opnå større konsensus i 2014. Vær derfor parat til at rumme både dem med en afslappet holdning til privatliv og dem, der ser deres personoplysninger som et værdifuldt aktiv og ønsker at kontrollere, hvordan værdien anvendes.

Slank Big Data
Eksplosive datamængder var # 1 problem ved Big Data i ISACA ´s 2013 IT Risiko Barometer . Uhåndterlige data er overflødige og vanskelige at holde sikre. I 2014 bør man fjerne overskydende data og konsolidere hvad der er tilbage for at fremme deling og bedre kontrol .

Plan til at konkurrere om sikkerhed og data analytics eksperter
Efterspørgslen efter smarte analytics- og sikkerhedsfolk med de rette certificeringer vil kun stige i 2014. Hvis du planlægger at rekruttere, så sørg for at din lønpakke og jobbeskrivelser er konkurrencedygtige.

Genovervej, hvordan din organisation bruger IT sikkerhedseksperter
Nu hvor dele af det operationelle it-sikkerheds ansvar (herunder malware , hændelsesanalyse og drift) i stigende grad bliver outsourcet til cloud udbydere, vil de smarte ledere bruge deres interne sikkerhedseksperter som jægere i stedet for bare forsvarere. Det giver dem mulighed for proaktivt at beskæftige sig med de mest besværlige trusler, opbygge interne efterretningskilder, konstruere bedre målinger og investere i operationel risikoanalyse.

Forbered dig til ” Internet of even more Things”  Det forventes at 50 milliarder enheder vil være tilsluttet internettet i 2020, så det er nu, du skal få en politik for tilsluttede enheder – mange af dem usynlige for slutbrugeren – hvis din virksomhed ikke har en allerede.
Lær mere om informationssikkerhed , risikostyring eller styring af it på vores ISACA kurser

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 8, 2014 hos 8:07 am

Lagt i ISACA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: