Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Accelereret uddannelse giver målbare fordele

leave a comment »

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder med 25 kontorer over hele Skandinavien. Virksomheden er kendetegnet ved at være en videnstung organisation, som er bygget på tætte kunderelationer og solide kompetencer. EG er førende indenfor Microsoft Dynamics AX og er en af de stærkeste AX partnere på det europæiske marked.

Førerpositionen er et resultat af meget stærke kompetencer og der er ingen tvivl om, at den vigtigste ressource hos EG er medarbejderne. Ledelsen er meget bevidst om, at deres kompetencer er afgørende for at skabe værdi, nu og fremover, i et stadig mere konkurrencepræget marked.

Kompetencer skaber værdien
Når det er medarbejdernes kompetencer, der skaber værdien i virksomheden, er det vigtigt at investere i opdaterede kompetencer, som danner grundlaget for fortsat vækst, fortæller direktør Kim Wolters. Helt konkret var der brug for en samlet uddannelsesløsning til en gruppe AX konsulenter og udviklere i forretningsenheden EG NeoProcess, der havde behov for et kompetence- løft til nyeste Microsoft Dynamics AX version.

”Det er omkostningstungt at have en stor gruppe medarbejdere ude af produktion og derfor var der ledelsesmæssigt fokus på at finde en effektiv, fleksibel og dybdegående løsning.” fortæller HR Chef Helle Rye.

 Mere værdi på kortere tid
”Vi havde en gruppe medarbejdere, nogle meget erfarne og nogle lidt mindre erfarne, som alle skulle opgradere deres kompetencer til Microsoft Dynamics AX 2012 ” fortæller Helle Rye. ”Vi ville have et samlet forløb af uddannelser med en kompetencegivende officiel certificering og vi ville ikke spilde tiden.” fortæller Helle videre.

Da EG skulle vælge leverandør, var det vigtigt at vælge en udbyder som havde medarbejdernes tillid og det var Firebrands uddannelser, der havde været størst tilfredshed med blandt konsulenterne. ”Vi har god erfaring med Firebrands åbne kurser. Accelereret uddannelse fungerer.  Medarbejderne er hurtigt tilbage på job og kan rent faktisk bruge det de lærer til at skabe værdi. Det giver både kvalitative og kvantitative fordele for os” siger Helle Rye.

Lokale uddannelsesmiljøer
EG valgte et uddannelsesforløb, som blev gennemført lokalt på egne lokationer.  Det var ikke helt enkelt at få IT infrastrukturen til at fungere. ”Vi vidste godt, at det ville blive en udfordring at få et lokalt kursusmiljø til at fungere. Det viste sig faktisk at være ret omfattende, men Firebrand var dygtige til at støtte os undervejs og vi har haft tæt dialog hele vejen og slutresultatet opfyldte alle vores forventninger”, fortæller Helle Rye

Øget effektivitet og muligheder
Det grundlæggende behov for kompetenceløft til Microsoft Dynamics AX 2012 er opfyldt. Konsulenterne gav i den efterfølgende evaluering en gennemsnitligt karakter på 8.9 ud af 10 mulige med kommentarer som:

“Super kursus, ekstrem dygtig instruktør. Underviser gav med sin viden og baggrund oplevelsen en ekstra dimension.” – A.L.

“Det bedste, og mest inspirerende AX kursus jeg nogensinde har deltaget på” – N.M.A.

Og vigtigst af alt, kan konsulenterne implementere deres nye viden i solide kundeløsninger og de opnår også deres certificeringer.

Uddannelsesprojektet har haft afgørende betydning både for den operationelle kompetenceudvikling og driften. Hos EG investeres der gerne i menneskelige ressourcer for at opnå hårde mål, men kompetenceløftet skulle også give et målbart konkret afkast, fortæller direktør Kim Wolters.

Værdi for pengene
Kompetenceløftet har betydning for den langsigtede strategiske målopfyldelse, det er der slet ingen tvivl om, forklarer Kim Wolters:

”Kompetenceløftet har gjort en forskel for vores indtjeningsevne og vi har fået god værdi for pengene. Skulle vi have haft en lignende uddannelse andet steds, skulle vi have investeret væsentlig mere tid og tabet af produktiv tid udgør en stor del af den samlede investering.

Firebrand har, gennem en tæt dialog med vores medarbejdere og ledere, sikret os et godt forløb med deres koncept for accelereret uddannelse”

Se mere om mulighederne med Firebrand Managed Accounts Programme hér

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 21, 2014 hos 10:23 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: