Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Fordelene ved en Microsoft Certificering

leave a comment »

Opdaterede certificeringer har flere fordele, der hjælper din karriere og giver dig forhandlingsargumenter til højere løn og med de hastigt stigende jobmuligheder indenfor IT, er certificeringer en nøgle til de gode jobs.

Bliv hyret
Ifølge en CompTIA undersøgelse anser 91 procent af ansættende ledere certificeringer for et vigtigt ansættelseskriterie, mens 86 procent angiver at IT certificeringer er en høj eller middel prioritet under evalueringsprocessen. (CompTIA , Employer Opfattelsen af ​​IT-uddannelse og certificering , januar 2011 og Microsoft, Microsoft Certification Program Tilfredshed Study , April 2012)

Viden er magt
Medarbejdernes vidensniveauer påvirker direkte en organisations præstationer indenfor centrale områder af IT. 75 procent af lederne mener, at certificeringer er vigtige for team præstationer . Virksomheder med Microsoft Certified Professionals oplever kortere mindre server nedetid og større produktivitet i help-desk funktioner.

Get Ahead
I en undersøgelse blandt 700 IT- netværksfolk, sagde 60 procent at en certificering førte til et nyt job. ( Network World og SolarWinds , IT Networking Study , oktober 2011 ) Arbejdsgivere vil vælge en kandidat med en certificering i stedet for en uden, når alle andre kvaliteter ellers er lige.

Mange IT-chefer er enige om, at certificeringer dokumenterer, at en it-professionel er karriere bevidst. Dette understøttes af CompTIAs resultater med hensyn til de ansættende lederes opfattelser om certificeringer :

59% af ansættende ledere mener, at en certificering dokumenterer en kandidats interesse for sin karriere indenfor it
61% mener, at certificeringer viser ekspertise inden for emnet
58 % mener, at certificeringer viser initiativ.

Arbejdsglæde
Certificeringer er med til at øge din jobsikkerhed, fordi de vurderes højt i forhold til validering dine evner og ekspertise. Og samtidig, vil de øge teamets produktivitet og ydeevne, til gavn for både dig og din arbejdsgiver.

Forbedre IT Operations og øge ROI
Ifølge TechRepublic.com , mener 45 % af IT folk , at det er et stærkt incitament til at blive i deres job, når deres arbejdsgivere betaler for uddannelse og eksamen. Microsoft Certified Professionals er også mere produktive. Som MCP ved du, hvordan man bedst udnytter teknologi til at skabe mere sikre og effektive løsninger til din virksomhed  – det sparer tid og reducerer risiko.

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 21, 2014 hos 2:00 pm

Lagt i Microsoft

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: