Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Et ideelt udgangspunkt for din IT-karriere : CompTIA A + certificering

leave a comment »

CompTIA s A + certificering er det ideelle udgangspunkt for en karriere indenfor IT. Denne certificering validerer de færdigheder, der kræves for at udmærke sig i rollen som IT tekniker eller supporter. Eksaminerne dækker installation, fejlfinding og vedligeholdelse af pc-komponenter, mobile enheder, bærbare computere, operativsystemer og printere.

Hvilke eksamener skal du bestå?
For at få din CompTIA A + certificering, skal du bestå to eksamener .

CompTIA A + Essentials ( eksamen 220-801 ) tester kompetencer for en entry -level IT -professionel med færdigheder svarende til mindst 500 timers hands-on erfaring i laboratoriet eller praktisk arbejde . For at bestå denne eksamen, skal du vise en god forståelse af de grundlæggende funktioner i operativsystemet og grundlæggende fejlfindingsmetoder og korrekte sikkerhedsprocedurer .

Den anden eksamen, du skal bestå er CompTIA A + Practical Application ( Exam 220-802 ), der måler dit praktiske kendskab til aktuel software og operativsystembrugerflader og funktioner. Det omfatter i særdeleshed de færdigheder, der kræves for at installere og konfigurere pc-styresystemer , samt konfiguration af fælles funktioner (f.eks netværksforbindelser og e-mail ) for mobile operativsystemer Android og Apple iOS.

Hvordan består du dine eksamener
For med held at tackle udfordringerne i eksamen og få din certificering, skal du være forberedt , fokuseret og afslappet. Se hvordan du gør det i denne video :

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 29, 2014 hos 12:23 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: