Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Nu til MCSA Windows Server 2012

leave a comment »

En MCSA Windows Server 2012 certificering er blevet sig at være usædvanlig populær i tekniske kredse i løbet af de sidste 18 måneder. Og med god grund, da certificeringen giver eleverne en solid forankring i alle aspekter af Windows Server 2012s roller og funktioner, og når certificeringen er opnået, kan man rent faktisk arbejde med operativsystemet.

Siden sin udgivelse i 2012, har mange nu taget en MCSA -certificering og har brugt de tilhørende teknologier i en længere periode. Men hvad er det næste skridt så?

MCSA Windows Server 2012 er forudsætningen for en række MCSE kvalifikationer, herunder: MCSE: Messaging og MCSE: Communication, der er perfekt for dem, der har specialiseret sig i Exchange Server og Lync Server teknologier.

MCSE: SharePoint er også en mulighed for dem, der planlægger at arbejde med SharePoint på en regelmæssig basis. Alle tre MCSE’er, er klart definerede og lette at skelne fra hinanden.

Der er dog en række Microsoft- certificeringer, der ikke er så lette at skelne fra hinanden, da de har flere betydelige crossover. Det er de certificeringer, vi vil tage et nærmere kig på i denne artikel. De omfatter MCSE: Server Infrastructure, MCSE: Private Cloud og Microsoft Specialist: Server Virtualization med Windows Server og System Center certificeringer.

Vælg den rigtige retning.

For at vælge, hvilke certificeringer der er rigtige for dig, bør du tage et kig på din arbejdsrolle og spørge dig selv følgende spørgsmål:
• Hvor meget skal jeg arbejde med System Center 2012 R2?
• Hvor meget skal jeg arbejde med Microsoft Virtualization teknologier?

Hvis du primært arbejder med Microsoft infrastruktur, ved hjælp af Microsoft Virtualisering, og ønsker at evaluere System Center 2012 R2 suite: MCSE: Server Infrastructure, er dette valget for dig.

Hvis du primært arbejder med Microsoft infrastruktur og bruger Hyper-V og Virtual Machine Manager til at styre dit virtualiseringsmiljø. Eller du i øjeblikket arbejder med en tredjepart hypervisor og vil konvertere til Hyper-V og Virtual Machine Manager. I dette tilfælde er Microsoft Specialist: Server Virtualization med Windows Server og System Center noget for dig.

Hvis du arbejder i et datacenter og styrer det virtuelle miljø for dine interne forretningsenheder eller for dine kunder. Du ønsker at få et indgående kendskab til System Center 2012 R2 produkt suite. Så er MCSE: Private Cloud noget for dig.

For at læse hele artiklen skrevet af Firebrands førende Windows Server Instruktør Mike Brown, tjek ServerWatch.com

Reklamer

Written by Firebrand Training

februar 17, 2014 hos 10:50 am

Lagt i Microsoft

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: