Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Otte grunde til at du bør tage en PRINCE2 ® -certificering

leave a comment »

Der er forskellige projektledelses certificeringer på markedet, men PRINCE2 ® er afgjort en af ​​de mest prestigefyldte, populære, og praktiske. Certificeringen er internationalt anerkendt og PRINCE2 certificerede projektledere er eftertragtede. Bliv certificeret og du vil lære at implementere PRINCE2 i dine projekter.

Derfor har din organisation brug for det
Det er en gennemprøvet og testet metode. PRINCE2 har været en af ​​de grundlæggende metoder indenfor projektledelse i mere end 30 år. En metode der er så gennemtestet kan virkelig gøre en forskel i visse projekter, fordi det er en nutidig metode baseret på et solidt gennemprøvet fundament.

Klar organisationsstruktur
PRINCE2 skitserer klare roller og ansvarsområder . Team medlemmer tildeles én eller flere roller i begyndelsen af projektet. Med klart definerede roller , sikres det, at teammedlemmer er bekendt med deres opgaver og forstår deres ansvar.

Planlægning
For at kunne levere projektet med succes opdeler PRINCE2 metoden det i mindre, mere håndterbare faser. Med Prince2 metoden bliver store projekter mere overskuelige, og projektets milepæle opnås lettere. Standardisering : Med PRINCE2 metoden i praksis, anvender alle, som er involveret i projektet, en fælles tilgang og sprog . De standardiserede procedurer mindsker risikoen for fejlkommunikation og bringer klarhed til projektet.

Trinvis metode
PRINCE2 giver projektledere en trinvis metode fra start til slut. Den fokuserer på projektets resultater , hvilket giver projektet en organiseret og kontrolleret proces. Metoden giver også mulighed for regelmæssige undersøgelser af projektets fremskridt i forhold til planen, så eventuelle risici eller potentielle problemer kan blive behandlet hurtigt.

Tilpasning
PRINCE2 er ikke ufleksibel. Det kan skræddersys til at passe til dagsordenen for enhver organisation og projekt. Det er velegnet til projekter af enhver størrelse og type.

Change Management
Organisationer kan forandre sig i løbet af et projekt. PRINCE2 adresserer den forandring ved at sikre regelmæssige projektgennemgange, der udføres for at overvåge den fortsatte levedygtighed af projektet og sikre, at tilstrækkelig forandringsledelse er på plads.

Gratis at bruge
PRINCE2 er gratis at bruge , hvilket betyder at enhver virksomhed , uanset størrelse eller type kan drage fordel af det.

Bliv certificeret på vores eksklusive 4 dages lang PRINCE2 kursus . Du får både Foundation & Practitioner eksamen på én gang.

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 23, 2014 hos 12:46 pm

Lagt i Academy, Prince2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: