Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Vækstdræber nr. 1: For få og for dyre medarbejdere

leave a comment »

Væksten er tilbage i IT branchen og især softwareområdet stormer frem, melder brancheforeningen for IT branchen. Men hver 4. IT virksomhed har en ledig stilling som de ikke kan rekruttere til. Der er simpelthen ikke nok kompetente hoveder at finde, og hvis man endelig kan finde en relevant medarbejder vil de have for meget i løn.

Egnede medarbejdere er simpelthen for få, for dyre og tit for gamle. Direktør for 2ndC, Jesper Bergstedt har flere gange talt med Microsoft om, hvordan man kunne løse problemet med de alt for få specialister på det høje niveau, men løsningen har ikke ligget lige for.

Indtil nu.

Firebrand Training – Årets Microsoft Learning Partner de sidste 4 år i træk – har netop lanceret Firebrand Academy som rekrutterer kandidater til ledige IT jobs og opkvalificerer deres viden, så de bliver certificerede IT-konsulenter og flyvefærdige fra allerførste dag i jobbet. Kandidaterne er fra starten ansat i en konkret virksomhed – og uddannelsesforløbet tilrettelægges efter virksomhedens krav og ønsker til en ny IT-medarbejder. Det giver lønsomme, effektive og ikke mindst værdiskabende medarbejdere.
De første pladser på Firebrand Academy er allerede revet væk – Jesper Bergstedt fra 2ndC siger til Børsen i artiklen, som de skrev om Firebrand Academy: ”Vi er totalt på!”

Er du også på? Så tag fat i Frank fhojgaard@firebrandtraining.dk eller tlf: 78 77 29 14 eller tag et kig på hjemmesiden www.firebrandtraining.dk/Academy

IMG_0748

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 25, 2014 hos 7:04 am

Lagt i Academy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: