Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Fem grunde til at du skal have en Cisco certificering

leave a comment »

I en nylig undersøgelse, har Cisco spurgt arbejdsgivere med Cisco certificerede medarbejdere om værdien af certificeringer. Med henblik på, at forstå hvordan arbejdsgivere ser på certificerede medarbejdere, har undersøgelsen vist, at over 75% af de 200 adspurgte netværks chefer mener, at deres Cisco certificerede medarbejdere har større kompetence end andre i lignende jobs, som ikke er certificerede.

Hvad er der i det for arbejdsgiveren? Medarbejdere, der kan arbejde hurtigt, effektivt og effektivt værdsættes i enhver organisation. Ifølge Ciscos undersøgelse har arbejdsgiverne følgende fordele af at ansætte certificerede IT professionelle: • Netværksrelaterede projekter og tekniske problemer bliver afsluttet og løst hurtigere – ofte 30% hurtigere • Cisco certificerede fagfolk er mindst 20% hurtigere til at blive værdiskabende i projekter • Netværksrelaterede opgaver og problemer behandles med en højere effektivitet – i gennemsnit med 40%

Ud over disse fordele, har arbejdsgiverne også fremhævet, at deres netværkssupport omkostninger er faldet som et resultat af at de har Cisco certificerede medarbejdere, deudover er netværks nedetid reduceret og der er en forbedret evne til at påtage sig yderligere projekter og endelig ses der en forbedret kundetilfredshed.

Hvis du vil se hele Ciscos undersøgelse, kan du downloade den fra deres hjemmeside her.

Hvad er der i det for dig – 4 grunde til at din Cisco Certificering betyder noget

Fordelene ved Cisco certificerede medarbejdere er indlysende for arbejdsgiverne, men hvorfor skal medarbejderen tage en Cisco-certificering ? Chris Roessler er en CCNA -certificeret netværksingeniør, der har arbejdet med siden i 2007.

Chris har for nylig skrevet en artikel som gæste blogger, der deler hans fire grunde til at blive certificeret:

1. Uddannelsen i forbindelse med certificering tvinger dig til at gå tilbage og udfylde hullerne i din viden
2. Certificeringer er økonomisk givende og bør betragtes som en investering i dig selv – Cisco certificeringer øger gennemsnitligt lønninger med mindst 10 % .
3. Du vil kunne holde trit med de skiftende teknologier – som eksempelvis software -definerede netværk (Cisco er allerede ved at forberede uddannelse og certificering for det) .
4. Med en certificering, vil du få større anerkendelse, og få en fordel i forhold til dine konkurrenter – 86% af ansættende ledere indikerer, at IT certificeringer er en høj prioritet under kandidat evalueringsprocessen ( CompTIA , Employer Opfattelsen af ​​IT-uddannelse og certificering januar 2011)

Hvis du vil vide mere om vores officielle Cisco kurser , så tjek vores Cisco portefølje.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 13, 2014 hos 11:54 am

Lagt i Cisco CCNA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: