Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Det er nu du skal tage en Sharepoint 2013 certificering

leave a comment »

Certificeringer har altid været en god dokumentation af dine kompetencer indenfor IT. For bade jobansøgere og de der allerede er I job, er certificeringer mere og mere vigtige for at få eller beholde sit job.

Microsoft SharePoint har udviklet sig til en multimillion-kroner-om-året forretning som nu dominerer web applikations framework. Siden lanceringen i 2001 er produktet blev udviklet løbende og er nu en af de mest udbredte webteknologier. SharePoint er ikke bare for Fortune 500 virksomheder (Selvom 78% af dem faktisk anvender SharePoint) – det er et bredt anvendeligt og uundværligt redskab til de fleste typer af virksomheder.

Sidste år lancerede Microsoft SharePoint 2013 med en hel vifte af nye funktioner, forbedringer og fixes. Den nyeste version supporterer nøgle initiativer som for eksempel: bedre branding for din webside, med fokus på big data og en bedre integration med Excel, forbedret offentlig website hosting og bedre mobil support.

 

Se eksempelvis mere om følgende certificeringer – Microsoft MCSD SharePoint 2013 Applications på 6 dage eller Microsoft MCSA: Windows Server 2012 & MCSE: Sharepoint 2013  på 14 dage inklusiv eksamener!

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 23, 2014 hos 12:00 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: