Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

MCSE´en bliver sværere

leave a comment »

Microsofts chef for kommunikation, Tim Sneath ønsker at gøre MCSD og MCSE “Sværere for alle.

Sidste år, blev Microsofts masterniveau certificeringer pensioneret og det efterlod de mest beslutsomme IT-professionelle uden en top tier Microsoft certificering at stræbe efter. Microsoft Certified Master (MCM), Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) og Microsoft Certified Architect (MCA) er alle blevet apensioneret uden erstatning. Der er ingen planer om at frigive en ny top certificering, Microsoft har noget andet i tankerne.

I øjeblikket er de mest avancerede Microsoft-certificeringer MCSE og MCSD. For at afspejle deres top-tier status, planlægger Microsoft  nu at øge vanskeligheden ved både MCSE og MCSD certificeringerne.

Sneath beskriver ændringerne således: »Microsoft vil tilføje en række mere komplekse testtyper, der gør det sværere for folk at huske svarene. Vi tilføjer også sværere spørgsmål. I eksamen til SQL certificeringer, beder vi dig til rent faktisk at skabe en SQL-forespørgsel.

Målet er at certificeringerne skal reflektere mere praktisk viden, ikke bare teori.

Microsoft ønsker, at ruten til en MCSE / MCSD skal være mere stringent, men uden at udelukke flertallet. I stedet for bare en lille elite gruppe af certificerings indehavere, ønsker Microsoft nu at omfatte et bredere samfund. Disse skrappere certificeringer vil blive markedsført som noget nyt og unikt.

Sneath modtog sin MCSE 20 år siden – “Jeg syntes, jeg var temmelig speciel. Vi ønsker at bringe den følelse tilbage.

Og ændringerne til MCSD og MCSE certificeringer gælder ikke bare for nye kandidater. Da MCSE indehavere er forpligtet til at recertificere hvert tredje år, og MCSD indehaverne hver andet år; vil disse ændringer har helt sikkert påvirke rigitg mange. Microsoft har endnu ikke annonceret en tidsramme for disse nye opdateringer, så hvis du snart skal recertificere dig, eller du planlægger at tage en MCSD eller MCSE – er det nu!. Du kan finde vores fulde sortiment af MCSE og MCSD certificeringer hér.

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 15, 2014 hos 10:48 am

Lagt i Microsoft

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: