Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Dagbog fra Firebrand Academy – del 2

leave a comment »

Velkommen til Del 2 af vores nye dagbogsserie fra Firebrand Academy! Har du endnu ikke læst del 1, kan du læse den hér.

Læs hvordan de grønne akademikere oplever at blive forvandlet til fuldblods it-konsulenter.

Rasmus Aaen – fra JCD A/S – skriver hér om sine allerførste erfaringer med NAV.

8. oktober – Kursus dag 3

Jeg føler det går super godt og det nok skal blive en nem uge, men så skifter kurset fra de bløde værdier til den hardcore finans verden. Med starten på NAV kurset og introduktionen til bogføring, er jeg virkelig blevet sat på en prøve hvad angår mine kompetencer i at absorberer viden.  Her dagen efter vores første møde med bogholderi er vi kommet i gang med NAV og nu kan jeg også mærke at det bliver besværligt at skulle følge med hvis jeg ikke får gennemgået materialet inden vi skal undervises i det. Jeg tror at jeg lærer meget bedre når jeg kan se sammenhængen i tingene, frem for bare at lærer funktionerne udenad, så jeg er nødt til at få undersøgt hvordan alt det her bogholderi hænger sammen.

 9. oktober – Kursus dag 4

Jeg har aldrig nogensinde haft med bogholderi at gøre og det virkede ikke som om vores underviser ville gå mere i dybden med det. Så jeg brugte hele aftenen i går på at finde materiale omkring det dobbelte bogholderi og prøve at forstå hvad i alverden det er vi arbejder med. Da jeg gik i seng var bogholderi stadig en by i Rusland for mig, så jeg måtte stå tidligt op for at arbejde videre med det. Her til morgen gik lyset op for mig, nu giver det hele pludselig mening, efter morgenmaden skyndte jeg mig op i undervisningslokalet for at se om jeg kunne finde hoved og hale i det vi havde lært de sidste par dage om bogholderi og NAV. Alt giver mening, jeg kan begynde at se sammenhængene i de forskellige kontoplaner og opsætninger. Da undervisningen starter er det som den her nye verden har foldet sig ud og jeg kan rent faktisk forstå hvad det er underviseren snakker om og hvordan systemet hænger sammen. Det hele går uendeligt meget nemmere og mit humør stiger med 300%, det hele skal nok gå alligevel!!

10. oktober – Kursus dag 5

Det er utroligt så meget man kan lærer i løbet af et par dage, vi har ikke engang brugt en hel arbejdsuge på NAV og jeg føler allerede at jeg er nogenlunde hjemme i programmet. Hvis nogen, for en uge siden, havde spurgt mig om hvad bogholderi er for en størrelse, havde jeg nok sagt at de skulle snakke med en revisor i stedet for mig. Men efterhånden bliver det mere og mere noget jeg føler jeg kan tale med om.

11. oktober – Hjemrejse dag 6

F*** det har været en lang uge, lørdag står i hjemrejsens tegn og nu er vi også ved at være på grænsen af hvad vi kan tage imod af læring. Det er også tydligt at mærke på de andre kursusdeltagere at vi er ved at have brugt vores ressourcer, kaffe-/kagepauserne trækker i hvert fald mere og mere. Vores underviser holder dog stadig et enormt højt energi niveau og det hjælper lidt på at vi andre også kan holde os til ilden. På hjemrejsen får vi reflekteret over alt det vi har lært i løbet af ugen og hvor hurtigt det hele er gået. Vi bliver enige om at vi skal have planlagt hvordan vi griber de kommende uger an, så vi kan få brugt den viden vi har fået for ikke at glemme det hele.

Se alt om Firebrand Academy på følgende link: http://www.firebrandtraining.dk/academy/

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 31, 2014 hos 9:36 am

Lagt i Academy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: