Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Dagbog fra Firebrand Academy – del 3

leave a comment »

Velkommen til Del 3 af vores nye dagbogsserie fra Firebrand Academy! Har du endnu ikke læst del 1, kan du læse den hér.

Læs hvordan de grønne akademikere oplever at blive forvandlet til fuldblods it-konsulenter.

Rasmus Aaen – fra JCD A/S – skriver hér om sine allerførste erfaringer med at blive NAV konsulent.

15. oktober – Endelig i gang
Selvom det stadig er midt i ferien, har jeg fået snakket med en af konsulenterne om nogle af de opgaver hun sidder med. Tilfældigvis viser det sig at en af hendes opgaver har noget med RapidStart op opsætning/opgradering af en større kunde, som længe har ville opgraderer sin Navision 3.70 til den rollebaserede. Da de ikke har haft tid til at gå i gang med den opgave endnu, er jeg sprunget ud i at få et overblik over kundens nuværende opsætning og hvordan vi kan få den over på den nyeste NAV 2015.

17. oktober – RapidStart
Det er nu trediedagen med RapidStart og mine forskellige forsøg på at finde ud af hvordan jeg bruger det absolut mest effektivt i forhold til at skulle flytte al data fra Navision 3.70 og over i det nye NAV 2015. Jeg føler, at jeg er ved at have et godt tag på RapidStart og jeg er ved at have et ret godt overblik over hvilke data, jeg skal have med fra kundens nuværende løsning over på den nye.

Jeg har aftalt med konsulenten, at jeg finder ud af hvilke tabeller vi skal bruge i NAV 2015 og hvilke data vi kan tage med over fra kundens nuværende database.

20. oktober – Uge 2
Jeg kigger stadig på RapidStart og har defineret tabeller og tilhørende Excel templates til overførsel af data fra kundens nuværende løsning, så nu burde det være nemt at lave et udtræk og lægge det ind i den nye løsning.
Det giver på en eller anden måde et godt indblik i, hvordan det hele er strikket sammen og jeg synes, at det er langt mere givende end at sidde og lave små opgaver eller læse kursus materiale.

21. oktober
Alle medarbejderne er kommet tilbage fra efterårsferie og det summer af travlhed. Den konsulent jeg arbejdede med i forbindelse med opgraderings projektet har pludselig fået meget mere arbejde, da en anden kunde pludselig vil en uge tidligere i gang med at bruge deres nye NAV. Derfor kigger jeg lidt mindre på opgradering og lidt mere på kursus materialet.

Kurset om den værdiskabende konsulent gav os nogle værktøjer til at kunne prioritere vores daglige gøremål. Jeg prøver at gøre brug af dem og det hjælper mig faktisk til at kunne veksle imellem de forskellige opgaver uden at miste fokus under vejs.

24. oktober – Konsulentmøde
Det er fredag og det betyder at vi holder fællesmøde med de andre medarbejdere i afdelingen. Mødet i dag er imellem alle konsulenterne og vi to nye sidder med ved bordet. Snakken går i dag på at skulle kigge på nogle af de nye ting der er kommet med i NAV 2015 og derfor føler jeg at vi kan deltage på nogenlunde samme niveau, som de andre. Det virker som om folk stadig bliver overraskede over, hvor meget vi egentlig ved om NAV selvom vi først lige er startet.

Vil du vide mere om Firebrand Academy, så tag et kig hér

 

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 5, 2014 hos 12:33 pm

Lagt i Academy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: