Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Firebrand Academy: 100% er bestået

leave a comment »

Hvad får man, når man tager de bedste råvarer (talent) og giver dem de optimale muligheder for at udfolde sig (support og indlæringsmiljø)?

Man får succes!

Det første og fantastiske AX og NAV Firebrand Academy hold, har netop taget deres første eksamener (Finance på hhv AX og NAV).

Beståelsesprocent = 100%!!! Så 17 ud af 17 bestod deres eksamen i første forsøg. Men ikke nok med det, de var alle sammen ude af test rummet efter mindre end 1 time (eksamenerne er normeret til henholdsvis 3 timer og 2 timer og 45 minutter), og læg mærke til pigen med blomsterne; Mathilde fra Datacon, hun scorede 1000 uf af 1000!

Første hold

Firebrand har gennemført hundredevis af AX og NAV kurser de sidste 6 år, og ALDRIG har vi haft et hold af erfarne medarbejdere med et så flot eksamensresultat. Med til historien hører det i øvrigt, at mere end halvdelen af dem for mindre end 1 måned siden, var helt ubekendte med debit og kredit!

Så de har haft en meget stejl indlæringskurve  og har gjort det fantastisk. De er virkelig de nye Dynamics  superstars – som allerede gør en forskel for deres arbejdsgivere, se bare bloggen hér

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 11, 2014 hos 8:36 am

Lagt i Academy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: