Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

41% af danske virksomheder mangler IT-specialister

leave a comment »

41 pct. af de danske virksomheder, der har forsøgt at rekruttere it-specialister, har haft vanskeligheder ved at finde de rette medarbejdere. Det skriver Version2 om nye tal fra Danmarks statistik.

Det er især de mindre virksomheder med omkring 20 medarbejdere, der oplever de fleste vanskeligheder, men også større virksomheder har svært ved at finde kompetencer.

Hele 58 pct. af virksomhederne oplevede, at det især var svært at finde medarbejdere med kompetencer indenfor it-systemarkitektur, men også kombinationen af it- og forretningsudvikling er svær at opdrive.

Hvor skal kandidaterne hentes?

Netop det problem er vi med til at løse hos Firebrand. Vi er matchmaker mellem virksomhed og kandidater, der har de rette egenskaber men mangler den rette uddannelse. Vi rekrutterer og uddanner kandidaten til en produktiv og certificeret IT Specialist – hurtigt!

De første erfaringer er meget lovende:

“Hos JCD A/S har vi generelt rigtig gode erfaringer med at udvide Dynamics afdelingen med unge nyuddannede it-medarbejdere. De unge lærer hurtigt, og er dedikerede i deres tilgang. De har selvsagt lavere lønforventninger, og de vil rigtig gerne investere både tid og kræfter på deres karriere. Det er vores erfaring, at de unge typisk indenfor 6-12 måneder, er integrerede som junior-udviklere og i stand til at bidrage til vores forretning.” Peter Linnet – JCD A/S

Se mere på: http://www.firebrandtraining.dk/academy/virksomhed

Reklamer

Written by Firebrand Training

december 8, 2014 hos 11:01 am

Lagt i Academy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: