Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

De 3 bedste CCNA bøger til eksamen i 2015

leave a comment »

En CCNA uddannelse kan være hård at komme igennem, men belønningen er også stor – med en Cisco Certified Network Associate certificering kan du både få adgang til gode lønninger og forskellige Network Engineer roller.

Denne certificering er også et skridt mod de berømte CCNP certificeringer, som igen giver højere lønninger og udsigten til ledende stillinger i IT-branchen.

For at selvstudere og bestå din ICND1 og ICDN2 eksamener og blive certificeret CCNA i 2015, vil du få brug for de bedste bøger der er på markedet i dag.

Få fat i disse bøger så tidligt i din forberedelse som du kan og læs så meget som overhovedet muligt. Spild ikke tid på at søge online – tag et kig på de bedste CCNA bøger herunder.

  1. Cisco CCNA Routing and Switching 200-120 Official Cert Guide Bibliotek

ISBN: 978-1587143878

Pris: £ 28,07 (Indbundet) / £ 19,49 (kindle)

Dækker både ICND1 100-101 og ICND2 200-101 (både CCENT og CCNA), denne pakke indeholder to hele bøger helt up-to-date med de nyeste CCNA eksamens emner.

Indeholder:
Øvelser baseret på centrale CCNA begreber

Pearson IT Certification Practice Test Software – herunder 100-vis af eksamensspørgsmål

150 minutter af personlig video mentoring fra forfatteren: Wendell Otom

Studieplans forslag og skabeloner

26 CCNA Network Simulator labs

Hvor god er den?

Denne bog kan stærkt anbefales – Amazon læsere har givet den 4.6 ud af 5 stjerner (28 ratings). Som en omfattende base af viden er denne bog en  solid ressource.

  1. Cisco CCNA på 60 dage

ISBN: 0956989292

Pris: £ 5,91 (kindle)

Denne bog er skrevet af to fyre, der virkelig kan deres kram: forfatterne Paul W. Browning og Farai Tafa er både CCIE og CCNP certificerede og de er også garvede skabere af CCNA undervisnings materiale.

Denne bog skiller sig ud, fordi den beskriver CCNA på en helt anderledes måde end det officielle Cert Guide Bibliotek.

Cisco CCNA på 60 dage giver en dedikeret studievejledning for hver dag i en hel måned. Efter 30 dage skulle du være klar til at tage din CCENT eksamen og en måned efter det, vil du være parat til at tage CCNA ICND2.

Du vil skulle arbejde med bogen hver eneste dag for at læse din daglige dosis, gennemgå gårsdagens lektion og spore dine fremskridt.

Det er den ideelle bog for dem, der har brug for en fastlagt struktur for deres læsning. Men hvis det ikke er din stil, er det sandsynligvis ikke bogen for dig.

IT-professionelle, der holder sig til de 2 timer om dagen hver dag i 60 dage krav kan få held med det. Men, det er absolut for de få at kunne holde sig til denne krævende tidsplan.

Indeholder:

Du vil kunne registrere din bog online på www.in60days.com at få adgang til £ 250 af videoer, eksamener, guider og endda et forum hvor du kan tale med andre  om bogen.

Hvor god er den?

Cisco CCNA i 60 dage er et stærkt bud for dem, der formår at holde sig til den krævende tidsplan. Med en gennemsnitlig amazon score på 4,8 ud af 5 stjerner (36 anmeldelser), er den også meget populær.

Vi elsker den fokuserede , let  tilgængelige skrivestil og de fremragende motiverende kapitler der holder dig i gang i 2 måneder. Og bare rolig, det er fuldt opdateret med det materiale der blev indført i 2014.

  1. CCNA Routing and Switching Study Guide: Eksamen 100-101, 200-101, og 200-120

ISBN: 978-1118749616

Pris: £ 23,41 (Paperback) / £ 22,22 (kindle)

Hvis du har holdt øje med online networking fora, er der gode chancer for at du har hørt om navnet Todd Lammle. Tom har skrevet flere end 25 bøger om Cisco certificeringer og kan endda prale af, at hans bogsalg har overgået Cisco Press.

Bogen dækker ICND1 og ICND2 samt nye emner indført i 2014. Den intuitive og vidende tilgang er engagerende og de, der er helt nye i forhold til CCNA vil finde dette særligt tiltrækkende. Der bør henledes særlig opmærksomhed omkring emner som subnetting og routing sammendrag, der er forklaret særligt tydeligt.

Indeholder:

Companion Test Engine

Elektroniske flashcards

Netværk simulator

Practice eksamener

Hvis du er den slags studerende, der lejlighedsvis har brug for en pause i den læsning, vil du elske denne her: Bonusindholdet inkluderer adgang til 40+ MicroNugget videoer fra CBT Nuggets.

Hvor god er den?

Lammle´s omdømme siger det næsten for sig selv, men hans bog er desværre fulgt af nogle dårlige øvelser: Anmelderne skriver blandt andet:  ”Stol ikke på dem” … ”ligner slet ikke den rigtige eksamen”

Men Amazon anmelderne er overvejende positive, med en gennemsnitlig score på 4,2 ud af 5 stjerner. I sidste ende, er Lammle let at forstå og den direkte stil er god for dem, der vil igennem begge icnd eksamener. Men du kan forvente mindre indhold og baggrunds læsning end i Ciscos officielle bog – så hvis du blot ønsker at komme igennem eksamen, er dette bogen for dig.

Sådan bliver du CCNA certificeret på under en uge

Bøger er utroligt gode værktøjer, men mange af os kan ikke forpligte sig til det engagement og vi har heller ikke de nødvendige uforstyrrede omgivelser. Hvis du kan genkende det billede, så er der faktisk et alternativ til at selvstudere i månedsvis – tag et kig på vores CCNA kursus og bliv certificeret på kun 6 dage.

 

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 14, 2015 hos 2:17 pm

Lagt i CCNA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: