Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Sådan skaber du værdi med Big Data

leave a comment »

Alle moderne virksomheder stræber efter at være drevet af intelligens for at træffe beslutninger baseret på data, og ikke fornemmelser, men det er ikke så let at gennemføre det.

En af de allermest anvendte løsninger til at gøre netop dét, er Cloudera som er førende indenfor implementeringen af data hubs drevet af Apache Hadoop – Mere end halvdelen af alle Fortune 50 virksomheder anvender CDH.

CDH (Cloudera Distribution for Hadoop) er en 100% open source løsning til distribution af Hadoop og relaterede projekter, der er bygget specielt til at imødekomme virksomhedens krav om Big Data løsninger

Skab værdi med Big Data

CDH er den mest udbredte Hadoop distribution i verden og anvendes i produktionsmiljøer af alle størrelser på tværs af mange forskellige brancher.

Firebrand er derfor stolte af at præsentere to forskellige Cloudera Hadoop kurser som begge vil hjælpe din organisation med at skabe værdi med Big Data

Cloudera Certified Developer for Apache Hadoop (CCDH) certificering viser en persons tekniske viden, færdigheder og evne til at skrive, vedligeholde og optimere Apache Hadoop udviklingsprojekter.

Cloudera Certified Administrator for Apache Hadoop (CCAH) certificering viser en persons kendskab til de centrale systemadministrator færdigheder, som efterspørges af virksomheder og organisationer der anvender Apache Hadoop.

Reklamer

Written by Firebrand Training

marts 5, 2015 hos 10:01 am

Lagt i Cloudera

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: