Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

CRM 2015 er her!

leave a comment »

Målrettede salgskampagner, stemmestyring og et dashboard til at overvåge sociale medier. Lyder det smart? Det er nogle af de største nyheder i Dynamics CRM 2015 og du kan lære at bruge dem hos Firebrand!

De første Microsoft Dynamics kurser kører allerede i april og du tager som altid, din certificering som en del af kurset.

CRM 2015 blev gjort tilgængelig 1. december på 130 markeder fordelt på 44 sprog, og der er tre forbedringer, du skal kende til:

  • ’Sales Collaboration Panel’ gør salgskampagner mere effektive
  • Social Listening overvåger sociale medier
  • Stemmestyring til at oprette møder og meget andet

Bedre salgskampagner

En af de vigtigste nyheder er, at du får et ’Sales Collaboration Panel’, hvor sælgere kan komme med input til mål og kampagner. Hvis du vil måle effekten af dine email-kampagner, får du lettere ved at teste dem med CRM 2015. Alt i alt får salgs- og marketingafdelingerne nye og bedre værktøjer til at planlægge og eksekvere kampagner og samtidig måle effekt og udbytte.

Social Listening

En af de andre store nyheder i CRM 2015, er, at du får et dashboard, hvor du kan monitorere de sociale medier. Det betyder, at du kan scanne og lede efter ord, sætninger og gruppedebatter. Du kan endda kode din ’Social Listening’ til at lytte efter positive, negative eller bare neutrale ord og sætninger.

Flere eksperter peger på, at Social Listening indtil videre er et ret uudnyttet område i de fleste nordiske virksomheder. Rigtig mange virksomheder har en Facebook-side, findes på LinkedIn og opdaterer måske en Twitter-profil, men meget få har et overblik over, hvordan kunder og konkurrenter reagerer på ens indhold. CRM 2015 giver et forbedret oversigtskort over de sociale mediestrømme fordelt på lande – hvis man opererer på flere markeder.

Vil du vide mere om, hvordan du får mest muligt ud af de nye salgs- og marketingmuligheder, skal du tage et kig på vores Vil du vide mere om, hvordan du får mest muligt ud af de nye salgs- og marketingmuligheder, skal du tage et kig på vores Microsoft Dynamics Marketing 2015 kursus

Stemmestyring i CRM

Microsoft integrerer også den stemmestyrede og virtuelle assistent Cortana i CRM 2015. Cortana kender du blandt andet fra Windows Phone 8.1. I Dynamics CRM 2015 får du mulighed for at lave møder og reminders, søge i kontakter, accounts og aktiviteter. Du vil også kunne få Cortana til at ordne kundelister og oprette nye kunder. Alt det kan du altså nu styre fra en smartphone eller tablet.

Integration

Men hvad så, hvis du bruger Office 365, Skype, Power BI eller Outlook. Hvordan forbedres det i CRM 2015-udgaven? Der er en række nye ting bygget ind i CRM 2015. CRM til Outlook sættes langt hurtigere op med en guidet konfiguration, så man synkroniserer opgaver og øvrige data hurtigere.

Office 365, Skype, Yammer, Lync, SharePoint og Power BI får samtidig en mere ensrettet brugergrænseflade, så kommunikation, samarbejde, dokumentstyring og kundehåndtering opleves som ét integreret system. Lync får blandt andet styrket funktionen ‘click to call’ og så kan Lync nu også afholde webinarer.

Reklamer

Written by Firebrand Training

marts 10, 2015 hos 2:31 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: