Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Ved du hvor din næste kollega skal komme fra?

leave a comment »

Vi mangler ledige ressourcer i IT branchen og hvis man kan rekruttere, bliver det rigtig dyrt! Det er lige nu branchens væksthæmmer #1 og årsagen til alt for lange arbejdsdage for mange.

For at løse det problem, har Firebrand Training og Microsoft skabt et rekrutterings- og uddannelsesprogram: Firebrand Academy, som rekrutterer og træner unge kandidater til værdiskabende, certificerede konsulenter – hurtigt!.

Og Firebrand Academy virker!
Måske er du ikke ansvarlig for rekruttering hos jer, men så send linket til bloggen videre. Den ansvarlige blive glad for at vide at Firebrand Academy virker og at vi sørger for både rekruttering og træning. 100% af de virksomhedsledere der indtil nu har ansat en kandidat gennem Firebrand Academy, vil anbefale det til andre og samtlige angiver, at de har været meget tilfredse.

Firebrand Academy_CMYK
Kunderne siger:
”De unge lærer hurtigt, og er dedikerede i deres tilgang. De har selvsagt lavere lønforventninger, og de vil rigtig gerne investere både tid og kræfter på deres karriere”.
Peter Linnet JCD A/S   Eller måske er du mere interesseret i noget helt andet?

”Vi havde længe overvejet at supplere vores konsulentgruppe med et antal nyuddannede unge mennesker, men blev ved med at udskyde da vi var bekymret for tidsforbruget i forbindelse med rekruttering og oplæring. Så Firebrand ramte plet med deres Firebrand Academy, hvor de tilbyder at assistere med rekruttering og træning af de nye kandidater”.
Kenn Buhl – Datacon A/S

”Vores kandidater er valgt simpelthen fordi de er top, top, top kvalificeret – det er blandt de bedste ansættelser, jeg har lavet i mine 25 år som administrerende direktør. Alt hvad jeg kan satse på de her unge kandidater, det vil jeg gøre, vi er allerede nu i gang med at udvide vores samarbejde med Firebrand Academy til andre grupper af medarbejdere også, det er en vej jeg i den grad tror på”
Jesper Bergstedt 2ndc A/S

Se casehistorierne hér og tag fat i os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde din næste kollega.

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 26, 2015 hos 8:09 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: