Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Firebrand instruktører vínder dobbelt ved Cisco Instructor Excellence Award 2015

leave a comment »

Firebrand Trainings instruktører, Dave Petts og Richard Greaves, blev i år anerkendt med Ciscos Instructor Excellence Award 2015.

Firebrand instruktørerne, Dave Petts og Richard Greaves, blev i år anerkendt for at levere den højeste kvalitet af Cisco uddannelse da de vandt den såkaldte Cisco Instructor Excellence Award 2015. Begge instruktører blev anerkendt som nogle af de allerbedste blandt Routing & Switching instruktørerne i EMEAR regionen.

Da Cisco annoncerede vinderen, sagde de: “Vinderne af 2015 prisen har leveret den højest mulige kvalitet i uddannelsesoplevelsen og har haft den bedste samlede præstation.”

Prisen, som gives til de instruktører der har fået de bedste resultater ved kundetilfredshedsundersøgelser i 2014, sætter fokus på det eksemplariske engagement som Firebrands instruktører viser rundt om i verden. Både Dave Petts og Richard Greaves har bevist deres tekniske ekspertise og engagement til at blive de bedste indenfor deres felt.

Cisco Instructor Excellence Award vinderne repræsenterer de 25% bedste af Certified Cisco Systems Instructors (CCSI) på verdensplan.

Firebrand er officiel leverandør af accelereret Cisco uddannelse. Siden starten i 2001, har Firebrand uddannet og certificeret flere end 54.000 deltagere sammen med vores dedikerede og engagerede instruktører.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 18, 2015 hos 11:41 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: