Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hvad er der nyt i Windows 10?

leave a comment »

Microsoft’s længe ventede Windows 10 er blevet frigivet for nylig. Det nye multi-platform operativ system er bygget til at danne bro mellem Microsoft enheder og Windows 8, ved hjælp af mere traditionelle Windows komponenter, som brugerne er fortrolige med.

Samtidig er det meningen at forbedre Microsoft’s operativ system, og give virksomheder en langsigtet platform for deres computermiljøer.

Iøvrigt, er Windows 10 gratis i det første år for enhver, der i forvejen har Windows 7 eller 8 installeret. Se mere om hvordan du opgraderer her.

Sådan hjælper de nye funktioner din virksomhed
Idet den er tænkt som en multi-platform løsning, vil Windows 10 forbedre muligheden for at arbejde interaktivt mellem arbejdspladsen og hjemmet. Overgangen mellem at arbejde på en PC og en tablet har aldrig været nemmere. De fleste Microsoft Office programmer er nu Universal apps, og det betyder at de er tilgængelige på tværs af alle Windows 10 platforme.

Drifts funktioner som eksempelvis den nye start menu, Action center og Quick Access vil medvirke til at forbedre produktiviteten og gøre daglig brug lettere og hurtigere. Derudover, gør Microsofts nye hurtige browser Microsoft Edge dig i stand til at bogmærke, gemme og dele web sider mellem kolleger.

Dine data vil også være bedre beskyttet med det nye Windows Passport. Det fjerner behovet for passwords, som let kan hackes, og bruger i stedet for fingeraftrykslæsere og efterhånden også ansigts- og irislæsere for at få adgang til data. Det er vitalt for at beskytte følsomme data.

Hvad er der ellers nyt?

  • Sikkerhedsforbedringer, herunder Windows Passport
  • Device Guard – som sikrer at en enhed kun kører apps som er godkendt af din forretning
  • Device management funktioner – som giver dig mulighed for at låse en enhed til en bestemt funktion, for eksempel en bærbar enhed for chauffører til GPS funktioner, eller til at administrere flere brugere som har Azure AD konti og for at styre VPN konfigurering
  • Enterprise Data Protection – som sikrer dig mod at data afsløres ved uheld gennem apps og services som er uden for din control som eksempelvis e-mail, sociale medier og cloud
  • Task view – Som gør det lettere at skifte mellem apps og windows med flere skriveborde så du lettere kan opdele dine opgaver.

Hvordan bliver du blandt de første Windows 10 eksperter?
Fordi Windows 10 er så stor en lancering kan du forvente at den vil påvirke flere certificeringer. Vi forventer, at Microsoft vil annoncere et nyt curriculum for Microsoft MCSA: Windows 10 hen imod slutningen af 2015. Hold øje på Linkedin og vores hjemmeside, hvor du allerede nu kan registrere dig.

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 4, 2015 hos 10:37 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: