Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Firebrand Training vinder dobbelt ved EC-Council Global Awards 2015

leave a comment »

Firebrand Training vinder igen ”Accredited Training Centre of the Year” prisen, og har dermed vundet prisen for bedste uddannelsesleverandør i hele 7 år i træk – og vi slår dermed vores egen rekord som den mest prisvindende. Derudover, vandt vores instruktør Richard Millett prisen for bedste instruktør “Instructor Circle of Excellence” for anden gang.

ec-council

EC-Council ATC of the Year 2015

Firebrand har vundet både prisen for bedste uddannelsesleverandør: “Authorized Training Centre of the Year (Europe) award” og prisen for bedste instruktør “Instructor Circle of Excellence (Europe) award” efter at være blevet udvalgt mellem flere end 700 uddannelsesleverandører, i 107 lande og utallige EC-Council certificerede instruktører.

Kvalitet vinder priser

Authrorized Training Centre of the Year award” anerkender de træningscentre som giver den højeste kvalitet af EC-Council IT-sikkerheds uddannelse og certificering. Prisen for bedste instruktør: ”The Instructor Circle of Excellence” anerkender en lille elite gruppe af EC-Council instruktører fra hele verden, som giver deres deltagere et højere niveau af indsigt og forståelse.

Firebrand blev valgt som de bedste i verden. Richard blev valgt sammen med 3 andre i “Instructor Circle of Excellence” blandt samtlige EC-Council instruktører.

Firebrand Training’s nordiske direktør Frank Højgaard, sagde:

“Vi er utrolig glade for både både Firebrand’s og Richard’s resultater ved EC-Council Global Awards 2015. Vi er stolte af hele teamets indsats, som har gjort vores uddannelsescenter til det bedste i Europa og vi er ligeså stolte af Richard´s utrættelige indsats for at give sin viden fra sig og forbedre vores deltageres viden og færdigheder”

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 23, 2015 hos 7:17 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: