Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Kom videre med din karriere

leave a comment »

Firebrand har netop fejret, at vi har uddannet og certificeret flere end 56.000 personer – dobbelt så hurtigt. De tusinder, der har uddannet sig hos os i år, kan nu komme videre med deres karriere, fordi de har fået de rigtige færdigheder.

It-branchen bevæger sig hurtigt og ny teknologi betyder nye forretningsmuligheder og nye måder at bygge en holdbar karriere. Du kan stadig nå at blive certificeret i år, måske på en af årets mest populære uddannelser og certificeringer?

1. MCSA: Windows Server 2012
Masser af virksomheder kører fortsat på gamle versioner af Windows Server. På Firebrands 9 dages MCSA: Windows Server 2012 kursus vil få opdateret dine færdigheder og blive klar til at få fuldt udbytte af server-softwaren. Er du mere interesseret i Windows Server 2016, kan du allerede nu forhåndsregistrere dig hos os. Læs mere og se priser hér

2. IT sikkerhed
Der er en stor chance for, du var offer for cyberkriminalitet sidste år, har data fra GA afsløret. Hele 60% af alle angreb skete mod små og mellemstore virksomheder.

Certificeringer som eksempelvis Certified Ethical Hacker (CEH) bliver stadig mere værdifulde for virksomheder og offentlige institutioner af alle størrelser for at forhindre ødelæggende sikkerhedsbrud. På dette kursus vil du lære hvordan man udfører penetrationstest på dine systemer og sikre din organisation.

3. Microsofts nye cloud-først fokus
56% af alle it-afdelinger kan ikke finde kvalificeret personale til at støtte deres cloud-projekter og efterspørgslen efter “cloud-ready” it-professionelle vil vokse med 26% i 2015, rapporterer IDC.

Tag dit Microsoft MCSA: Office 365 kursus på bare 4 dage med Firebrand og positioner dig til at udnytte Microsofts nye cloud fokus. Dette er også dit første skridt til at nå Microsofts nye cloud Produktivity Partner kompetence for din virksomhed.

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 27, 2015 hos 10:41 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: