Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Årets Microsoft Learning Partner – hele 5 gange!

leave a comment »

Vi gjorde det igen og er nu for femte gang blevet anerkendt af Microsoft Danmark som Årets Learning Partner.

MPA2015_Learning_300x300px

Kriterierne for udmærkelsen omfatter kundetilfredshed, tilvækst og kompetenceudvikling og vi er meget stolte over fortsat at kunne bidrage med innovative produkter, som eksempelvis Firebrand Academy og vores Cloud uddannelser heriblandt Office 365, der gør en reel forskel for IT-virksomhedernes muligheder for at skabe vækst.

“Årets danske Learning Partner 2015 er Firebrand Training, fordi de proaktivt  har skabt helt nyt træningsmateriale, hvor der har været et nyt behov i markedet. Derudover har Firebrand Training taget inititativ til at udvikle et nyt koncept – Firebrand Academy, det løser en kapacitetsudfordring i markedet og samtidigt uddanner og kvalificerer kandidater til at arbejde med Microsoft teknologi hos både kunder og partnere.” siger Lars Bell, Salgsdirektør, SMVs og Partnere, Microsoft Danmark.

Med Firebrand Academy har vi skabt en løsning hvor vi rekrutterer og kvalificerer unge akademikere til ledige IT-Jobs ved hjælp af vores unikke accelererede uddannelseskoncept. Siden lanceringen af Firebrand Academy for et års tid siden har vi gjort en forskel for en lang række partnere, eksempelvis EG:

“Når vi kombinerer teams med de unge og vores dygtige seniorkonsulenter, så ser vi ny viden opstå. Sammen kan de to profiler skabe noget helt unikt og derfor ser seniorkonsulenterne også en fordel ved at arbejde sammen med de unge kandidater på projekter. For at skabe profitabel vækst og levere topkvalitet til kunderne, har vi som virksomhed behov for begge profiler”, Tina Bodin – EG A/S.

AWARD1

Frank Højgaard, administrerende direktør hos Firebrand Training, siger om prisen:

”Jeg er naturligvis utrolig stolt og glad for at modtage prisen på vegne af vores fantastiske team hos Firebrand Training – jeg er meget stolt af vores medarbejdere, som igen har leveret det bedste og mest innovative uddannelses- og certificeringsprodukt på markedet. Vi er også meget glade for anerkendelsen af Firebrand Academy, som vi startede sidste år og som allerede nu har gjort en reel forskel ved at tilføre nye ressourcer til det trængte IT-arbejdsmarked”.

Se mere om Firebrand Academy på linket hér og se vores flere end 200 forskellige accelererede uddannelser og certificeringer hér.

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 6, 2015 hos 9:06 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: