Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Se hvorfor vi blev Årets Microsoft Learning Partner for 5. gang!

leave a comment »

Vi gjorde det igen og er nu for femte gang blevet anerkendt af Microsoft Danmark som Årets Learning Partner.

Microsoft Award (106 of 199)

Kriterierne for udmærkelsen omfatter kundetilfredshed, tilvækst og kompetenceudvikling og vi er meget stolte over fortsat at kunne bidrage med innovative produkter, som eksempelvis Firebrand Academy og vores Cloud uddannelser heriblandt Office 365, der gør en reel forskel for IT-virksomhedernes muligheder for at skabe vækst.

Med Firebrand Academy har vi skabt en løsning hvor vi rekrutterer og kvalificerer unge akademikere til ledige IT-Jobs ved hjælp af vores unikke accelererede uddannelseskoncept. Siden lanceringen af Firebrand Academy for et års tid siden har vi gjort en forskel for en lang række partnere, eksempelvis EG:

“Når vi kombinerer teams med de unge og vores dygtige seniorkonsulenter, så ser vi ny viden opstå. Sammen kan de to profiler skabe noget helt unikt og derfor ser seniorkonsulenterne også en fordel ved at arbejde sammen med de unge kandidater på projekter. For at skabe profitabel vækst og levere topkvalitet til kunderne, har vi som virksomhed behov for begge profiler” – Tina Bodin – EG A/S

Firebrand Academy kampagne lige nu!
Der kommer ikke et bedre tidspunkt end nu. Indtil den 20. november er der No-Cure-No-Pay på rekrutteringen, som normalt koster 10.000. Finder vi ikke en kandidat til dig til et Firebrand Academy program, skylder du os altså ikke en krone. Og for at forsøde aftalen giver vi også 5.000 i rabat til alle, der booker inden 20. november.

Vil du vide mere?
Det eneste du skal gøre, er at ringe eller skrive til os.
Ring til Frank direkte på tlf: 78 77 29 11 eller skriv til fhojgaard@firebrandtraining.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 10, 2015 hos 8:55 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: