Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Se de 5 hotteste IT jobs, og se hvordan du får dem med FTFL

leave a comment »

Firebrand’s “Free Training For Life” konkurrence giver dig chancen for at vinde accelereret uddannelse helt gratis i resten af dit liv. Der er ingen begrænsninger. Det betyder at du kan vælge mellem samtlige af Firebrand´s 200+ accelerererede uddannelser og certificeringer, fra eksempelvis Microsoft, Cisco, CompTIA, (ISC)2 og mange flere. Vinder du Free Training For Life kan du kvalificere dig til dit drømmejob så tag et kig på de fem hotteste job herunder og se hvilke certificeringer du skal tage for at få jobbet!

  1. Chief Information Security Officer (CISO)

Sikkerhed er år efter år et af de hotteste emner og det skyldes sikkert alle de høj profilerede cyber-angreb som koster kommuner og virksomheder bade omdømme og millioner. Chief Information Security Officer er en af de gode titler inden for området, og de er altid efterspurgte. CISOs er ansvarlige for udvikling og implementering af sikkerhedspolitikker og virksomhedens sikkerheds arkitektur. For at komme i gang med at blive Chief Information Security Officer, kan du starte med CompTIA A+ eller Network+.  A+ and Network+ certificeringerne vil give dig grundlæggende viden indenfor PC hardware, sikkerhed og netværk, som du vil kunne bruge i mange sammenhænge. (ISC)2’s SSCP er også en rigtig god certificering som du kan tage når du har opnået 1 års erfaring indenfor IT sikkerhed. SSCP´en vil lære dig nogle mere avancerede færdigheder indenfor kryptografi, risiko, gendannelse og håndtering af ondsindet kode. Det er alle sammen færdigheder som også vil hjælpe dig godt på vej mod at blive CISO. 3-5 år inde i din karriere indenfor sikkerhed, vil ISACA’s CISA være perfekt til at give dig viden og færdigheder til at sikre, at virksomhedens sikkerhedsprocedurer kan sikre dens informations aktiver. Du kan også følge op med en CISM for at få færdigheder indenfor risiko og hændelseshåndtering og program udvikling. De vil hjælpe dig frem mod roller indenfor informations sikkerheds styring.

Der er mange der anser (ISC)2’s CISSP for at være den bedste IT sikkerheds certificering, og den vil uden tvivl hjælpe dig i din IT sikkerheds karriere. En CISSP certificering vil lære dig at mestre bade de administrative og tekniske aspekter af området og giver dig security engineering, kommunikations og netværks sikkerheds færdigheder. Der er også flere muligheder for at bygge videre på din CISSP hvis du har brug for mere specialisering. CISSP-ISSAP inkluderer flere detaljer indenfor områder som sikkerheds kontrol systemer og sikkerhedsarkitektur analyse. Derudover kan CISSP-ISSEP lære dig mere om teknisk administration og risiko styring.

  1. Cloud Infrastruktur Arkitekt

Markedet indenfor cloud teknologi er i hastig vækst. Af den årsag har efterspørgslen efter IT professionelle med cloud færdigheder aldrig været højere. Cloud Infrastruktur Arkitekt er et af de mest efterspurgte jobs. Det er en rolle som involverer migrering og integration af applikationer i cloud samt administration cloud servere.

Typisk, vil en virksomhed bruge en etableret cloud udbyder og det kan nemt begrænse dine muligheder for uddannelse. Men med FTFL får du adgang til et bredt udvalg af cloud certificeringer, herunder de følgende, som giver dig færdigheder til at blive Cloud Infrastruktur Arkitekt. Microsoft Specialist: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions certificeringen vil give dig færdigheder til at migrere eksisterende on-site infrastruktur til Azure, og du vil også lære at administrere Azure efterfølgende. Microsoft MCSA: Windows Server 2012 R2 certificeringen giver dig færdigheder til at administrere og implementere Windows Server 2012 og komponenter som active directory domain services og AD FS. Det giver også cloud færdigheder, som vil hjælpe dig med at blive Cloud Infrastruktur Arkitekt.

Microsoft MCSE: Private Cloud vil lære dig at opbygge din Microsoft private cloud, og det er meget anvendeligt i en Cloud Infrastruktur arkitekt rolle. Det dækker færdigheder som eksempelvis implementering af private cloud services, problem håndtering, optimisering af cloud infrastruktur og konfigurering af self-service og multi-tenant private cloud. En anden mulighed er VMware’s vSphere [V6] certificeringen som inkluderer elementer af cloud teknologi. Det vil lære dig færdigheder indenfor administration af virtuelle maskiner, konfiguring og administration af virtuel storage og netværk samt installation og vedligeholdelse af vSphere.

  1. Certified Ethical Hacker

Certified Ethical Hacker´s er dem som kan modvirke og forebygge den trussel, som ondsindede hackere udgør for forretningen. Den stigende trussel som kommer fra ondsindende hackere er årsagen til at efterspørgselen efter Certified Ethical Hackers stiger så kraftigt

For at komme godt på vej mod et job som Certified Ethical Hacker, får du brug for grundlæggende viden om systemer og netværk. Microsoft MTA Networking, Security & Windows Server Administration, CompTIA A+ eller Network+ er alle gode certificeringer for at få den nødvendige viden. MTA dækker ikke de samme hardware emner som A+ eller Network+, men den giver mere viden om server administration og den læner sig op ad Microsoft teknologi. Som det næste skridt, kan en Security+ give dig flere færdigheder indenfor sikkerhed og dækker emner som eksempelvis compliance og operationel sikkerhed, adgangskontrol og identitetsstyring samt kryptografi. Derudover vil Cisco’s CCNA give dig flere færdigheder indenfor netværk. Det vil give dig viden indenfor eksempelvis LAN switching teknologier, IP addresse og routing teknologier og netværks enheds sikkerhed. Når du så har ca. to års erfaring indenfor IT vil du være klar til at tage dit Certified Ethical Hacker kursus. Det vil gøre dig klar til at tage en rolle indenfor etisk hacking. Du vil få avancerede færdigheder indenfor Trojanere og bagdørsindgange, virus og orme, sessions-hijacking og SQL indblanding. Det er alt sammen nødvendige og vitale færdigheder for en etisk hacker, så du bliver i stand til at gennemføre komplette check af sikkerheden i en virksomhed og afdække sårbarheder som kan udnyttes af ondsindede.

Computer Hacking Forensics Investigator certificeringen giver dig mere viden indenfor undersøgelsesmæssige processer og vil forbedre dine muligheder for at svare på et angreb. Det er en certificering som vil kunne fremhæve dig i forhold til andre indenfor etisk hacking.

  1. Web Developer

Enhver virksomhed har et website idag, og det giver en stor efterspørgsel efter web udviklere som kan udvikle og vedligeholde dem. For at give dig grundlægggende web udviklings-færdigheder, vil en MTA in Software Development Fundamentals eller HTML5 App Development Fundamentals være godt egnede. Du vil lære kerne færdigheder indenfor programmering og generel software udvikling som vil være anvendelige i enhver web udvikler rolle.

For at få de avancerede færdigheder, som du vil få brug for, for at blive webudvikler, kan du eksempelvis tage Microsoft MCSD: Web Applications kurset. Det vil lære dig at skabe og implementere moderne web applikationer, og samtidig give dig en introduktion til kodesprog som HTML5, CSS3 og JavaScript. Det vil også give dig grundlæggende programmeringsfærdigheder som eksempelvis program logik, udvikling af brugerflader og data opbevaring.

  1. Projektleder

“Free Training For Life” kan give dig en karriere indenfor projektledelse. Viden indenfor dét område er anvendelig indenfor mange forskellige områder og derfor er der gode muligheder for dem, der er certificerede indenfor projektledelse. Du bør starte med et PRINCE2 Foundation and Practitioner kursus. Det giver dig rammen for at arbejde med projekter og er meget populært i hele Europa. Du vil lære hvordan du kan strukturere og styre dine projekter med forskelige planlægnings- og organisations teknikker. Kurset dækker også håndtering af ændringer og risici.

Når du så har de krævede forkundskaber kan du fortsætte med PMI’s PMP kursus. Det dækker mere detaljeret planlægning og tæt styring af dine projekter. Du vil lære at styre budgetter, kommunikation, kvalitetsstyring og meget mere. Lærer du så også om agile metoder, vil du få et attraktivt CV og blive en mere succesfuld projektleder. PRINCE2 Agile kurset vil lære dig at kombinere PRINCE2 og agile metoder i dine projekter. Du vil lære grundlæggende færdigheder indenfor agile metoder og hvordan disse metoder kan anvendes. Det vil hjælpe dig med at reagere mere effektivt på uforudsigelige forandringer.

“Free Training For Life” har ingen begrænsninger, det vil sige at du kan gøre hvad du vil med din karriere. I resten af dit liv, vil du kunne holde dig på toppen i din karriere med de mest opdaterede færdigheder og certificeringer, som kan åbne døre for dig, som du end ikke havde drømt om.

Du kan tage kurser og certificeringer indenfor (ISC)2, APMG, AXELOS, CISCO, CompTIA, EC-Council, ISACA, Linux, Microsoft, The Open Group og mange flere. Med Free Training For Life kan du drømme stort og accelerere din karriere som det passer dig.

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 13, 2015 hos 12:13 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: