Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Firebrand har vundet den 3. pris i dette kvartal!

leave a comment »

Det er med stor stolthed, at vi kan annoncere, at vi er blevet udmærket som Gold Accredited Learning Provider af den producent-neutrale internationale organisation ”Learning & Performance Institute”. Med denne pris er det nu 11. gang i træk at Firebrand har vundet akkrediteringen som ”Gold level” leverandør. Akkreditering fra Learning & Performance Institute opfattes som den førende standard inden for uddannelsesbranchen. Firebrand fik prisen for den fortsatte indsats inden for levering af høj kvalitet og udvikling af indlærings-, udviklings- og uddannelses services.

learning institue

Bedømmelseskriterierne for akkreditering måler en organisations præstation indenfor områder som:
• Forretningsintegritet
• Præstation indenfor Indlæring og udvikling
• Team indsats
• Læringsforberedende aktiviteter og -resultater
• Variation i indlæringsmetoder
• Løbende indlærings support

Med en vinderpræstation indenfor samtlige områder, bliver Firebrand anerkendt som elite uddannelsesleverandør. Firebrand Training’s Nordiske direktør Frank Højgaard siger om prisen:

“Vi er meget glade for LPI prisen, fordi den er producent neutral og fordi man kun vinder prisen, når man løbende udvikler sit produkt til glæde for kunder og partnere. Det er en flot tilkendegivelse til hele vores team, som hver dag arbejder målrettet for at levere markedets bedste uddannelses- og certificeringsløsning. Vi er meget stolte af vores team – som i hele 11 år har formået at levere en fantastisk og prisvindende indsats for vores kunder.”

Dette er den tredje pris på 3 måneder for Firebrand, som også lige har vundet Accredited Training Centre of the Year award på EC-Council´s globale prisuddeling, og Firebrand Training hér i Norden har også netop vundet prisen som Årets Microsoft Learning Partner i Danmark for 5. gang. Disse udmærkelser bekræfter den høje standard i leveringen af vores 200+ accelererede kurser  fra eksempelvis Microsoft, Cisco, CompTIA og Linux, samt sikkerhedskurser fra blandt andre (ISC)2 og EC-Council og projektledelseskurser fra APMG og PMI.

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 18, 2015 hos 7:55 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: