Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Top 5 FAQ om CEH v9

leave a comment »

EC-Council lancerede for nylig version 9 af deres Certified Ethical Hacker certificering. Dette kursus indeholder det nyeste indhold inden for etisk hacking og it-sikkerhed. Certificeringen fortsætter med at udvikle de færdigheder it-fagfolk har brug for, for at beskytte virksomheder, og reagere på og forebygge cyberangreb. Men hvad er nyt? Hvad har du brug for at vide om det? Her er en top 5 FAQ der forklarer alt, hvad du brug for at vide om CEH v9.

ceh-v9

Q: Hvad er der nyt i CEH v9 curriculum?

A: Overordnet set, er strukturen i kurset uændret, men der er nu 18 moduler i stedet for 20. De to moduler “Trojans and Backdoors”, og “Viruses and Worms” er blevet lagt sammen til ét modul: “Malware Threats”. Derudover er modulerne “Buffer Overflows” og “Penetration Testing” blevet fjernet. Men det meste af indholdet fra de moduler er blevet flyttet til andre dele af kurset, eksempelvis “System Hacking” og “Hacking Mobile Devices” modulerne.

Der er også sket ændringer med selve indholdet. Mest bemærkelsesværdigt, er der nu inddraget et Cloud Computing modul. Det omhandler generelle områder af sikkerhed som service kapring og penetration test, og dækker Cloud specifikke sikkerhedsværktøjer som CloudPassage Halo. Dette er en fantastisk tilføjelse, da det afspejler den nuværende tendens med vækst indenfor anvendelsen af cloud-teknologi, som nu er afgørende for mange virksomheder.

Q: Kan jeg bruge CEH v9 indholdet til noget i min karriere?

A De færdigheder, som du lærer, vil være de nyeste tilgængelige. Princippet i CEH kurset er at forbedre dine færdigheder og evner i et praktisk miljø, og de vil være mest værdifulde i praktiske real-life situationer på din arbejdsplads. Men det er næsten umuligt at holde sig på forkant med hackere og forudsige, hvad de vil gøre næste gang. Men, har du de mest aktuelle færdigheder i branchen, vil du være bedst muligt rustet overfor nye typer af cyberangreb.

Hvis du endnu ikke er en etisk hacker, men overvejer at tage det skridt fremad i din karriere, så vil CEH v9 sætte dig i den bedst mulige position til at sætte skub i din karriere.

Q: Men er det ikke skadelig viden? Hvorfor et det så let tilgængeligt?

A: EC-Council sikrer det sociale ansvar inden de giver nogen plads på et CEH kursus. Alle kandidater skal have mindst to års IT-sikkerheds relateret erfaring, før de kan tage et CEH kursus. Derudover skal alle kandidater underskrive en etisk aftale, hvor man skriver under på at man vil respektere læringen, og ikke vil misbruge det på nogen måde. Man skriver også under på, at man kun vil anvende sin nye viden til lovlige formål. Disse processer og krav gør kurset og dets læring så sikkert mod misbrug som muligt.

Q: Jeg har CEH v 8, skal jeg opdatere den?

A: Hvis du allerede er certificeret indenfor version 8 vil din viden stadig være relevant, og naturligvis er din erfaring fra dagligdagen vital i forhold til at holde din viden opdateret.

Men, omverden forandrer sig hurtigt og din viden fra tidligere versioner vil selvfølgelig hurtigt blive mangelfuld. Derfor vil det være gavnligt at tage CEH v9 når du får mulighed  for det hvis du vil sikre dig den nyeste viden.

Q: Er jeg en kandidat til CEH v 9?

A: CEH v 9 har de same forkundskabskrav som tidligere versioner. Du skal have mindst 2 års erfaring med IT og være stærk inden for praktisk arbejde med TCP/IP, Windows Server (NT, 2000, 2003, 2008, 2012) og et grundlæggende kendskab til Linux og/eller Unix.

Hvis du overvejer at blive etisk hacker, vil den nye CEH bringe dig godt på vej. Organisationer af alle størrelser rekrutterer etiske hackere, og CEH v9 er den mest opdaterede version af den populære certificering, som dækker flere angrebs vektorer end nogensinde før, og som er opdateret i forhold til de mest moderne teknologier. Hvis du vil have de mest opdaterede færdigheder indenfor etisk hacking er CEH v9 dit bedste valg.

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 19, 2015 hos 10:26 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: