Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

3 bedste IT certificeringer i 2016

leave a comment »

1. (ISC)2’s CISSP
Den store efterspørgsel efter IT sikkerhedsfolk ser kun ud til at vokse i 2016 og (ISC)2’s CISSP er stadig en af de førende IT certificeringer som sætter standarden indenfor IT sikkerhed. I forhold til IT sikkerhedsjob bliver det stadig mere almindeligt at CISSP er et krav. En af grundene til at CISSP fortsat ligger i top, er at den dækker så bredt og på så højt niveau i forhold til både tekniske og administrative aspekter indenfor IT sikkerhed. CISSP er fortsat en effektiv vej til at få et af de gode jobs indenfor IT sikkerhed.

CISSP

 2. AXELOS PRINCE 2 AGILE
Dygtige certificerede projektledere som driver succesfulde projekter er ikke lette at finde. Derfor er de kendte projektledelses certificeringer altid populære, særligt indenfor IT. PRINCE2 Agile certificeringen fra Axelos er en af de mest fuldstændige fordi den kombinerer to af de mest populære projektledelses metoder. Nemlig PRINCE2 (en af de allermest populære metoder!) og Agile. Det giver dig en fantastisk bredde af projektledelses færdigheder. Når du har denne certificering, har du gode chancer for at bevæge dig op af karrierestigen og levere succesfulde projekter til tiden.

3. Microsoft MCSD: Azure Solutions Architect
Cloud teknologi implementeringen sker stadigt hurtigere og efterspørgslen ventes kun at eskalere hurtigere og hurtigere.

Microsoft’s Azure er førende indenfor cloud. Hvis du ikke allerede har migreret din eksisterende on premise infrastruktur til Azure (eller en anden cloud løsning), er 2016 er godt tidspunkt at få din virksomheds arkitektur forberedt til fremtiden. Når du bliver Microsoft MCSD: Azure Solutions Architect certificeret vil du lære at anvende en af verdens mest udbredte cloud platforme. Du lærer at migrere din virksomheds arkitektur til cloud, at administrere virtuelle Azure maskiner samt hosting og storing af web applikationer og SQL data.
 

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 6, 2016 hos 11:39 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: