Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hvad skal du med Firebrand Academy?

leave a comment »

Du skal bruge os til at hjælpe dig med at skabe vækst, er det korte svar. Lige nu fortæller hver 4. IT virksomhed, at de har en eller flere ledige stillinger, som de ikke kan rekruttere til. Frem mod 2020, vil der mangle helt op til 3-4000 IT-specialister og det er en væsentlig trussel mod vækst, det siger sig næsten selv. Men hvorfor er det så svært at rekruttere IT-konsulenter?

Vi mangler et talent lag at plukke fra! Gennemsnitsalderen i branchen er stigende og der mangler en tilgang af nye ressourcer. Resultatet er stigende lønninger og rivaliseren indbyrdes for overhovedet at skaffe folk.

En 25 årig er mere produktiv
Direktør fra Netcompany Andre Rogaczewski fortæller til Børsen at ”Netcompany har valgt 100% at satse på ungdom. Vi har længe vidst, at hvis vi ansætter en 25 årig dataingeniør vil han efter bare 3 måneder være væsentlig mere produktiv end en mand på 40 år. Det er hårde ord. Det ved jeg godt. Men sådan er det bare.”

Kunder hos Firebrand Academy fortæller at de unge kandidater hurtigt bliver parate til at levere debiterbare timer og være produktive i virksomheden og hos kunder. Meget tyder på, at det fremover bliver de motiverede og yngre veluddannede folk der vil drive væksten. De har ambitioner og sult og de er klar til at skifte teknologi, faggrænser og fremgangsmåde for at skabe vækst og bidrage positivt til forretningen og organisationen som helhed. Se referencer hér

“Vi kan ikke blive ved med at satse udelukkende på, at de midaldrende folk står forrest på innovationsfronten – vi kan sagtens udstikke linjerne, men vi skal gøre op med ideen om, at vi alene vide. De unge, vi har fået ind, har for alvor pustet liv i vores vaner. Det Firebrand Academy hjælper med, er det helt rigtige at gøre: At få nogle 25-årige ind, der kommer friske fra fad og supplerer os andre, som jo har prøvet det meste før. Med de unge, får vi understøttet den attitude, som bringer vækst med sig”.
Jesper Bergstedt – 2ndC A/S –

Se mere: http://www.firebrandtraining.dk/academy/virksomhed

Academy introdag 2

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 14, 2016 hos 9:09 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: