Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Top 3 Cloud Certificeringer i 2016

leave a comment »

Udbredelsen af Cloud teknologi accelererer hurtigere og hurtigere, og Gartner forventer også i 2016 at Cloud er et af top vækst områderne. Overgangen til Cloud har skabt en stor efterspørgsel efter IT professionelle med færdigheder til at få det meste ud af disse nye teknologier og services.

Så, hvis du også vil udnytte mulighederne indenfor cloud, har vi sammensat en liste af top 3 Cloud Certificeringer i 2016. Men er du mere interesseret i et andet område inden for Cloud, kan du se samtlige Cloud relaterede uddannelser og certificeringer hér.

1. Microsoft MCSE: Private Cloud
Microsoft’s MCSE: Private Cloud certificering vil lære dig hvordan du skaber og administrerer private cloud ved hjælp af Windows Server 2012 og System Center 2012 R2. Du kan tage denne MCSE eksamen, når du har en MCSA: Windows Server 2012 eller 2008, og den kan du klare på 9 dage inklusiv certificering!.  Du vil lære at konfigurere et private cloud miljø, at optimere din cloud infrastruktur og at vedligeholde din cloud infrastruktur, og rigtig meget andet.

2. VMware® vSphere: Fast Track [V6]
Med VMware’s vSphere 6, kan du konvertere fysiske servere til virtuelle servere som tilbyder høj tilgængelighed, fleksibilitet, og forbedret hastighed og effektivitet. VMware® vSphere: Fast Track [V6] certificerign giver dig de færdigheder du skal bruge for at administrere og implementere vSphere i din organisation. Inden du tager på kursus, kan det kan anbefales, at du har nogen erfaring med at arbejde med vSphere 6, for kursets indhold er omfattende og dækker mange områder som eksempelvis: Opsætning af virtuelle maskiner og virtuelle netværk, vCenter Server, administration af virtuel storage og installation af vSphere komponenter.

3. Microsoft MCSD: Azure Solutions Architect
Microsoft’s MCSD: Azure Solutions Architect kurset giver dig de nødvendige færdigheder til at migrere dine eksisterende servere til Azure. Du vil også lære at designe websites og andre typer af infrastruktur i Microsoft Azure og at udnytte alle dele af Azure’s funktionaliteter.  Du vil blandet andet lære om hosting af web applikationer, storing af SQL data, design af cloud applikationer og implementering af automatisering.

D4927-09_00020a

 

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 15, 2016 hos 8:05 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: