Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Rekrutteringsproblemer er øget med 30% i 2015!

leave a comment »

Styrelsen for Arbejdsmarked og rekruttering skriver i den seneste rapport at virksomhedernes rekrutteringsproblemer i 2015 er øget med 30% i forhold til 2014. De største problemer ses inden for rekruttering af salgskonsulenter, hvor virksomhederne angiver at de har rekrutteret forgæves til hel 700 stillinger!

De samme problemer hører vi i IT branchen, hvor rigtig mange Microsoft partnere fortæller, at de mangler de rigtige salgsressourcer for at nå i mål med 2016, og hvis man endelig kan rekruttere bliver det rigtig dyrt!

Derfor har Microsoft valgt at sponsorere 15.000,- til hver Firebrand Sales Academy kandidat, så du kan få hyret og trænet de nye salgsressourcer, som du mangler.

Firebrand Sales Academy rekrutterer og uddanner unge kandidater til vanebrydende, udfordrende og værdiskabende sælgere, der er født til den nye virkelighed og de nye teknologier.

Firebrand Sales Academy er produktuafhængigt. Med Firebrand Academy lærer kandidaterne at sælge løsninger, og ikke bare produkter som i gamle dage. Og så sørger Firebrand for at følge uddannelsen op med løbende coaching, så kandidaterne ikke bare lærer hvordan det skal gøres, men vi sikrer også, at de rent faktisk kan gøre det i virkeligheden.

Pssst! Husk at Microsoft sponsorerer kun indtil 1. marts. Tag derfor fat i Frank hos Firebrand Academy hurtigst muligt, og få en uformel snak om hvad Firebrand Sales Academy kan gøre for jer. Ring til Frank direkte på tlf 23 30 46 68 eller skriv til fhojgaard@firebrandtraining.dk.

Firebrand Academy_CMYK

 

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 21, 2016 hos 8:36 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: