Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Gartner: Cloud tal er fluffy

leave a comment »

Du kan nok ikke stole på de tal, som du får af Cloud-leverandørerne, de overdriver nemlig tallene på deres Cloud omsætning vildt, skriver Gartner.

Ifølge Gartner ser det ud til, at både IBM, Google, Amazon og andre store leverandører sammenblander omsætning fra Cloud med ”andre omsætningstrømme” som eksempelvis konsulent- og services forretning.

Den gode nyhed er at de allesammen gør det, den dårlige er selvfølgelig at du ikke kan bruge de ellers enkle omsætningstal til at vurdere markedsandelen for de forskellige leverandører.

“Det er blevet mere udfordrende at vurdere de oplyste omsætnings-tal for cloud-leverandører, da mange leverandørers it-relaterede forretninger fremstår som komplicerede og nuancerede, Vi anbefaler, at CIO’er aldrig tager de oplyste omsætnings-tal på cloud-tjenester for gode varer og i stedet vurderer leverandørerne på deres strategi og service,” lyder det i rapporten fra Gartner.

Skal I videre med Cloud i din organisation, er tiden måske inde til at dokumentere jeres værd og få kompetencerne på plads med Certificeringer. Se vores Cloud relaterede uddannelser og certificeringer hér.

cloud

 

 

Reklamer

Written by Firebrand Training

februar 11, 2016 hos 9:39 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: