Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

ITIL Practitioner er her endelig – Se alt om det hér!

leave a comment »

 

Bloggerne kalder lanceringen for den vigtigste del af ITIL´s evolution nogensinde og vi ved, at mange IT- pro´er og projektledere (med god grund) har glædet sig til lanceringen af vores to dages accelererede Certificeringskursus, som bygger videre på Foundation Certificeringen.

Hvad er det?
Vores ITIL Practitioner Certificeringskursus er udviklet til at hjælpe organisationer og enkeltpersoner med at få bedre værdi ud af deres arbejde med at understøtte forretningen med ITIL.

Hvem er det til?
Practitioner er det næste skridt efter ITIL Foundation for folk, der allerede har lært det grundlæggende i IT Service Management (ITSM), og den forretningsmæssige værdi af veldesignede og leverede ydelser.

ITIL Practitioner fokuserer på:
• Praktisk vejledning om, hvordan den enkelte kan maksimere fordelene ved CSI´s anvendelse og tilpasning.
• Forbedring af forretningsværdien af ressourcer i hele virksomheden, ved at implementere og tilpasse ITIL for at opnå maksimale forretningsmæssige fordele
• Udnyttelse af yderligere teknologisk kapacitet – såsom automatisering, real-time rapportering og Cloud computing – for at øge kvaliteten af ​ service design og effektiviteten af ​​tjeneste leverancen.
• Udnyttelse andre filosofier, rammer, best practice og metoder – herunder f.eks Lean, DevOps, Agile og SIAM – for yderligere at øge værdien af ​​ITSM.

Se mere om vores 2 dages ITIL – Practitioner Certificeringskursus på følgende link, hvor du også kan se prisen og datoerne: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/itil/practitioner-certificering.

Selvfølgelig, er du også meget velkommen til at ringe til os direkte på 88 18 43 20, så finder vi ud af hvordan du kan komme videre med ITIL eller måske et andet af vores mange accelererede kurser og certificeringer.

DSC_0099

Reklamer

Written by Firebrand Training

marts 8, 2016 hos 12:32 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: