Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Årets SQL bog til de helt hårde drenge (og piger)

leave a comment »

I år gik Simple Talk´s pris for bedste database bog til ”T-SQL Querying” af Itzik Ben-Gan, Adam Machanic, Dejan Sarka and Kevin Farlee

I begrundelsen, skrives der blandt andet: ”Det er sjældent, at vi har en så oplagt kandidat til prisen for ”Database Book of the Year”, men denne bog har været så populær blandt database professionalle, at det var uundgåeligt at den ville få alle stemmerne.”

Den er ikke velegnet til begyndere (som hellere skulle læse Itzik’s Microsoft SQL Server 2012 T-SQL Fundamentals), og handler om de avancerede SQL teknikker for læsere som allerede føler sig hjemme med SQL. Bogen er den sidste nye udgave af en serie på 3 tidligere bøger (T-SQL Querying (2009)T-SQL Programming (2009), og T-SQL Using Window Functions (2012)), og er opdateret i forhold til SQL 2014, inklusiv Window Funktioner, columnstore teknologi, in-memory OLTP, og ændringer i cardinality estimator,

Bogen kan eksempelvis købes hér på Amazon.

Vil du se flere af Simple Talks prisvindere af priser som eksempelvis ”Den mest esoteriske præsentation på en tech conference i 2015” eller ”Den hippeste NoSQL database” så tag et kig på: https://www.simple-talk.com/opinion/opinion-pieces/the-20152016-simple-talk-awards-winners-announced/

Vil du vide mere om SQL Server uddannelse og certificering, som for eksempel Microsoft MCSA SQL Server 2016 på 9 dage, så tag et kig hér: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/microsoft/sql-server-certificeringer

2383-5a9213f8-ec33-4528-9cff-7db18475cbfa

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 12, 2016 hos 6:59 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: