Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Performance kultur for software-konsulenter (Joe har opskriften)

leave a comment »

Joe Duffy, som er engineering director hos Microsoft, har skrevet en blog der vækker tanker, om performancekulturens vigtigste best practice.

Det vigtigste ved at blive dygtige til at præstere indenfor software engineering, er at man har en fantastisk præstationskultur.

Sådan en kultur er kendetegnet ved, at den gennemsyrer hele organisationen fra topledelse ned til udviklerne, og alle ind imellem. Kulturen skal være transparent, respektfuld, aggressiv, data-drevet, selvkritisk, og utrætteligt ambitiøs. God infrastruktur og støtteprocesser er must-haves, og det er vigtigt at ledelsen anerkender og belønner dem ligesom de belønner selve konsulentarbejdet. Først da vil præstationskulturen blive selvforstærkende.

Derudover, er det altafgørende at opstille mål, kommunikere regelmæssigt, og at være besat af at spore målopfyldelsen og de kundeorienterede mål.

Det er ikke ret let at gennemføre de gode råd. Det er i virkeligheden utrolig svært at sætte tempoet ned og være disciplineret med de hér ting. Det er lettere at narre sig selv og tro, at man bare skal løbe så hurtigt som muligt, og så bekymre sig om præstation senere. Og nogle gange er det faktisk bedst. Du er nødt til at bruge din intuition og din mavefornemmelse for at træffe de rigtige valg.

Hvis du er leder, vil dit team takke dig for at skabe en kultur som denne, og du vil blive belønnet for at skabe bedre software i rette tid. Hvis du er konsulent, vil du komme til at bruge mindre tid på at rode rundt, mere tid på at være proaktiv og mere tid på at have det sjovt.

Læs hele bloggen hér: http://joeduffyblog.com/2016/04/10/performance-culture/

_I3A4968

Foto: Dennis Dalgaard Www.DennisDalgaard.Com

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 13, 2016 hos 10:38 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: