Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Dygtige NEW@DK praktikanter er mere end klar til at bidrage!

leave a comment »

NEW@DK projektet blev startet af Microsoft og Firebrand for at hjælpe veluddannede flygtninge i job, og samtidig få flere dygtige mennesker i spil til de mange ubesatte jobs i IT branchen.

Projektet som blev afsluttet med dimision i torsdags har blandt andet budt på træning i MS Azure hos Firebrand Academy, introduktion til kodning hos Coding Pirates samt undervisning i dansk sprog og arbejdskultur hos integrationsnet.

Og de hér folk de kan – og de vil også!

Anders Bonde fra Microsoft siger sådan hér om sine 3 praktikanter:

Joan AbdoMohammad Kasem og Mohsen Taher har været i lære hos de ‘bedste‘ i mit team, suppleret med formel Azure træning hos Firebrand.

De er alle dygtige, åbne, engagede, super motiverede og fyldt med Azure viden og vil passe perfekt ind hos både kunder og/eller partnere som arbejder med eller har planer om at arbejde med Azure. To af dem har bestået Azure certificeringen 70-533 (Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions) – og den sidste forventes at gøre det meget snart. Alle, der har arbejdet med denne certificering ved at det er ikke ‘bare lige’ – det kræver dyb Azure og infrastruktur viden, om både Azure ‘Classic’ og ARM (Azure Resource Manager).

Mange af dem har fået job allerede, men du kan stadig nå at få ansat en af dem! Snup dem før din konkurrent gør… Tag fat i os, så formidler vi hellere end gerne kontakten 88 18 43 20.

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 28, 2016 hos 8:35 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: